Vrijdag 27 november, 2020

In haar nieuwe boek houdt Annemie Struyf een warm pleidooi voor mensen die durven te dromen. Met de nodige omzichtigheid, want uit haar nieuwe tv-reeks blijkt dat zo'n droom soms in een nachtmerrie kan veranderen. "Maar besef ook altijd dat zelfs de donkerste momenten voorbijgaan", klinkt ze monter terwijl we door het rulle zand van duinenreservaat De Hoge Blekker spartelen. O ja, mocht je het nog nergens anders gelezen hebben: Annemie is opnieuw verliefd.

Redactie KW

Nog nooit was wandelen zo populair als nu. Het is dan ook een van de weinige mogelijkheden om veilig en reglementair buitenshuis te ontspannen. Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Het is een democratische sport voor alle leeftijden. En je hebt er weinig voor nodig: een paar stevige stappers en een outfit die je droog en warm houdt.

Redactie KW

Fotograaf Gerald Van Rafelghem liet in 2011 zijn oog vallen op een leegstaand bedrijfspand in een levendige woonwijk in Kortrijk. Als fotograaf aan huis bij heel wat architecten, wist Gerald precies wat hij zocht. Hij tikte ook het aanpalende gebouw op de kop. Het resultaat? 750 vierkante meter puur walhalla.

Bert Vanden Berghe

Het Lekkere Westen verzamelde meer dan 250 adressen waar je een heerlijk afhaalgerecht van een toprestaurant uit de streek kan bestellen. Wij geven al enkele tips om je op weg te helpen.

Stephanie Coorevits

Geen boeiender ras dan het West-Vlaamse, vindt ook Stephanie Coorevits. De schrijfster, psychologe en televisiemaakster laat zich graag inspireren door de West-Vlamingen en hun gewoontes.

Gillian Lowyck

Je kan nooit genoeg groen in huis hebben, vindt Gillian Lowyck. De Oostendse is zot van alles wat planten en bloemen zijn en schrijft hier tweewekelijks over alles wat groeit en bloeit.

Fit-date met Delphine Steelandt

Meer