Zaterdag 26 september, 2020
Wouter Verheecke

Ver genoeg van het strand om geen last te hebben van de toeristische drukte, maar toch dicht genoeg om er te voet naartoe te kunnen: daar vonden Lise Matthys en Steven Buyck hun droomwoning, al moesten ze die eerst nog renoveren. In hun kustvilla combineerden ze moeiteloos oude en nieuwe elementen.

Rudy Horrie

Met zijn Leon, een compacte C-segmenter, weet Seat de jonge doelgroep te charmeren. De vierde generatie omvat een hatchback en een stationcar (Sports Tourer). De driedeursuitvoering is uit het Leongamma verdwenen.

Nancy Boerjan

En dan is het zover: je gaat voor het eerst op kot! En wil voortaan je eigen potje koken. Of je zit al een tijdje op kot maar bent de pizza's, pita's en frieten ondertussen wat beu. De oplossing rolde zopas van de persen: het Studentenkookboek.

Delphine Steelandt

Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige en is als bestsellerauteur van onder meer #fitfood, #fitmom en #fitbody expert inzake alles wat gezonde voeding, uitdagend sporten en bewegen is. Elke week geeft ze hier tips voor een fitte levensstijl.

Trends & nieuwtjes

Meer

Fit-date met Delphine Steelandt

Meer