Vrijdag 21 februari, 2020
Nancy Boerjan

Jamie-Lee Six werd op haar vijftiende in geen tijd wereldberoemd onder de Vlaamse jeugd door haar rol als Amber in de televisiereeks D5R. Sindsdien rolt ze van de ene opdracht in de andere en kan al wie dat wil - en jullie zijn intussen toch al met 193.000 haar avonturen volgen op Instagram en YouTube. Geen fervente socialemediagebruiker? Ontmoet het 21-jarige fenomeen.

Bert Vanden Berghe

Het huis van interieurarchitecten Sophie Popelier en Wim Carton van Minus bevindt zich achter hun zaak in Poperinge en blinkt uit in minimalisme. Opvallend wit en toch allerminst klinisch. Een huis dat oogt als een showroom, maar waar toch wordt in geleefd. Al springt vooral het spel van lijnen en contrasten meteen in het oog.

Nancy Boerjan

Ook zo zot van de snoezige bontjasjes die ons door de nog frisse lentedagen moeten loodsen? Gemaakt in nepbont, waardoor niemand zich nog zorgen hoeft te maken over dierenleed. Of is nepbont dan toch ook niet zo onschuldig als we graag denken? En investeren we toch beter in 'the real thing'? Wij zetten voor en tegen op een rij.

Thalisa Devos

Sinds mijn vertrouwde parfum niet meer bestaat, ben ik tevergeefs op zoek naar een vaste compagnon de route. Het Franse Otentic organiseert parfumtrips langs 73 geuren met als eindbestemming de perfecte signature scent die bij je past. Wij gingen op ontdekkingsreis.

Nancy Boerjan

Stephanie De Clercq (28) voelt zich nergens meer op haar gemak dan in de broeierige, glazen wereld van dierenopvangcentrum De Zonnegloed in Vleteren. Ze verzorgt er de reptielen en aapjes, ook tijdens weekends.

Fit-date met Delphine Steelandt

Meer