Dinsdag 27 oktober, 2020
Nancy Boerjan

Luxe? Ja, wat betekent luxe...? Volgens antiquair Paul De Grande is dat voor iedereen iets anders. "Maar al te dikwijls denken mensen onterecht dat luxe gelijkstaat aan veel geld hebben en dure spullen kunnen kopen", vindt hij. Voor hem valt luxe nog het best samen te vatten als een onverwachte ontdekking of ontmoeting. En als daar dan winst uit voortvloeit, kan hij die niet laten liggen natuurlijk.

Redactie KW

Niets zaliger dan een knusse wollen trui om die eerste kou te trotseren. Van een klassieke kabeltrui tot een luchtig gebreid exemplaar in harige wol. Van kleurige folk tot kunstzinnige motieven.

Redactie KW

Weet je wat het toppunt van luxe is? Als je kan zeggen dat je je dromen verwezenlijkt hebt. Of toch op de goede weg zit. Je weet dat het niet vanzelf gaat en dat je daar iets voor moet doen. Toch heb je altijd een excuus waardoor het er maar niet van komt. Ondertussen tikt de tijd weg en lijk je vooral excuses voor jezelf gemaakt te hebben om níét gelukkig te zijn. Want hoe goed we ook zijn in het zoeken van excuses, we bereiken er niets mee. Maar er is ook goed nieuws: het kán anders, en wij leggen uit hoe.

Stephanie Coorevits

Geen boeiender ras dan het West-Vlaamse, vindt ook Stephanie Coorevits. De schrijfster, psychologe en televisiemaakster laat zich graag inspireren door de West-Vlamingen en hun gewoontes.

Rudy Horrie

De XV van Subaru die in 2011 op de markt kwam, is een cross-over met een opvallend trendy design. Het model is vandaag goed voor meer dan 40 procent van Subaru's verkoop in Europa. De Subaru XV wordt onder het label e-Boxer onder meer gecommercialiseerd met een milde hybridetechniek.

Peter Soete

Wanneer de 'rich and famous' onder ons met vakantie gaan, wensen ze volledige privacy. Het piepkleine eiland Rodrigues in de Indische Oceaan komt daarvoor zeker in aanmerking. De Britse prins William wist dat al rond de eeuwwisseling en nu hebben wij dat ook ontdekt.

Trends & nieuwtjes

Meer

Fit-date met Delphine Steelandt

Meer