Dinsdag 14 juli, 2020
Nancy Boerjan

De Vlaamse Leeuw terugclaimen, omdat die aan álle Vlamingen toebehoort: mannen en vrouwen, witte en zwarte velletjes en alles daartussen, hetero en niet-hetero, gelovig of niet, rechts en links. Dat is wat het creatieve duo Noortje Palmers en Jasper Declercq beoogt met zijn vernieuwde versies van de Vlaamse vlag. En in dj's Jolien Roets en Hakim Chatar, ook in het dagelijkse leven onafscheidelijk, vinden ze twee eigentijdse Vlamingen die deze missie dik onderstrepen.

Delphine Steelandt

Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige en is als bestsellerauteur van onder meer #fitfood, #fitmom en #fitbody expert inzake alles wat gezonde voeding, uitdagend sporten en bewegen is. Elke week geeft ze hier tips voor een fitte levensstijl.

Peter Soete

Ontstressen in een altijd zonovergoten en tropisch stukje Frankrijk ? Het is mogelijk, zelfs in deze barre pandemie-tijden. Welkom op Martinique, waar de voertaal Frans is, er met de euro wordt betaald en... er Franse flitspalen staan.

Stephanie Coorevits

Geen boeiender ras dan het West-Vlaamse, vindt ook Stephanie Coorevits. De schrijfster, psychologe en televisiemaakster laat zich graag inspireren door de West-Vlamingen en hun gewoontes.

Rudy Horrie

Drie jaar geleden onderging de sportwagen F-Type een kleine opfrisbeurt, nu staat een grondig gefacelifte sportwagen in de Jaguar-showroom. De F-Type de opvolger van de legendarische E-Type is, aldus de autoconstructeur, de ultieme sportwagen. Wij testten de Jaguar F-Type P300 Coupé.