Dinsdag 31 maart, 2020
Nancy Boerjan

Een nieuwe lente zet straks weer alles rondom ons in bloei. En dat zal meer dan ooit deugd doen. Maar een man als Tomas De Bruyne weet zich het hele jaar door omringd door bloemenpracht. Vanuit zijn bloemenwinkeltje aan onze kust groeide hij uit tot het brein achter majestueuze bloemencreaties voor evenementen als de Gentse Floraliën en Cirque du Soleil en zet hij feesten van de grootsten der aarde in de bloemen. Zijn levensverhaal leest als een sprookje.

Delphine Steelandt

Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige en is als bestsellerauteur van onder meer #fitfood, #fitmom en #fitbody expert inzake alles wat gezonde voeding, uitdagend sporten en bewegen is. Elke week geeft ze hier tips voor een fitte levensstijl.

Nancy Boerjan

Georgina Hayden laat je in haar nieuwste kookboek uitgebreid kennismaken met de Cypriotische keuken, een smeltkroes van mediterrane en Midden-Oosterse smaken. Met haar boek haal je behalve een portie verrassend kookplezier ook een beetje reisplezier in huis.

Stephanie Coorevits

Geen boeiender ras dan het West-Vlaamse, vindt ook Stephanie Coorevits. De schrijfster, psychologe en televisiemaakster laat zich graag inspireren door de West-Vlamingen en hun gewoontes.

Nancy Boerjan

De eerste lentedagen zijn voor velen het sein om een frisse wind door het huis te laten waaien: tijd voor de lenteschoonmaak! We hebben er dit voorjaar de tijd voor en het resultaat kan ons alleen maar een beter gevoel geven. Trek je werkoutfit aan en ga aan de slag met spons, water en zeep. Marie Kondo en andere schoonmaakgoeroes helpen graag een handje.

Fit-date met Delphine Steelandt

Meer