Donderdag 4 juni, 2020
Nancy Boerjan

"Nooit meer pateekes of frietjes eten of ge gaat dood! Zeg, gij zijt niet goed, zeker? Mogen we nog léven?" Martine Prenen maakt al jaren furore als gezondheidscoach en dankt die populariteit voor een groot deel aan de humor en relativeringszin waarmee ze haar boodschap brengt. In boeken, een theatermonoloog en straks ook weer op televisie. "Het geheim zit hem in het vinden van de juiste hormonenbalans", zegt ze. En die frietjes bak je dan wel het best in kokosolie.

Nancy Boerjan

Van zodra het leven weer op volle toeren draait, maakt ook stress weer deel uit van ons doen en laten. Eens we ons weer met zijn allen op de weg wagen, elkaar voor de wielen rijden en aanschuiven in de file zal er opnieuw ferm gesakkerd en gevloekt worden in de auto. Er schuilt een verkeershooligan in elk van ons, maar gelukkig kunnen we ook die leren om meer zen door het leven te bollen.

Delphine Steelandt

Delphine Steelandt is sportinstructrice en voedingsdeskundige en is als bestsellerauteur van onder meer #fitfood, #fitmom en #fitbody expert inzake alles wat gezonde voeding, uitdagend sporten en bewegen is. Elke week geeft ze hier tips voor een fitte levensstijl.

Redactie KW

Goedele Verrecas is freelancejournaliste, copywriter en enthousiaste mastertailor bij Café Costume Brugge. Haar bijnaam 'Go-Go' heeft ze niet gestolen. Het liefst van allemaal reist ze de wereld af op zoek naar de mooiste interieurs, architectuur en leuke to do's. Wekelijks tipt ze hier haar favorieten. Vooralsnog voor in ons kot.

Gillian Lowyck

Je kan nooit genoeg groen in huis hebben, vindt Gillian Lowyck. De Oostendse is zot van alles wat planten en bloemen zijn en schrijft hier wekelijks over alles wat groeit en bloeit.

Wouter Deboot

Vorig jaar fietste Wouter Deboot dwars door Amerika, dit jaar rijdt hij dwars door Oceanië. Met zijn fietstocht door Australië en Nieuw-Zeeland wil hij ons laten kennismaken met onze tegenvoeters. Wekelijks vertelt Wouter hier over zijn belevenissen die maandag in Iedereen Beroemd te zien zijn.

Fit-date met Delphine Steelandt

Meer