Langemark VK Langemark-Poelkapelle houdt troepenschouw

Dit weekend stelde vierdeprovincialer VK Langemark-Poelkapelle de nieuwkomers voor in de kantine. Een van hen is Nathan Nolf, een 21-jarige keeper uit deelgemeente Sint-Juliaan. Hij komt over van SK Elverdinge, waar hij vorig seizoen doublure was van de ervaren Tim De Bakker.

Oostende KV Oostende slikt een zware 0-4 nederlaag tegen Moeskroen

In een vriendschappelijke match op het terrein van neo-derdeprovincialer WS Oudenburg incasseerde KV Oostende pijnlijke 0-4-cijfers tegen reeksgenoot Moeskroen. 22 groen-rood-gelen kregen speelkansen. De Deen Hjulsager maakte aan het uur zijn debuut in het groene shirt.

Oostende KV Oostende haalt Deense middenvelder bij Celta de Vigo

KV Oostende heeft zich versterkt met aanvallende middenvelder Andrew Hjulsager. De 24-jarige Deen komt over van het Spaanse Celta de Vigo en ondertekende een contract voor twee seizoenen met een optie op een extra seizoen aan de kust.

Sint-Eloois-Winkel Winkel Sport trekt op dag van eerste training nog Kürsad Sürmeli aan

Winkel Sport, de enige West-Vlaamse ploeg in de eerste amateurklasse, is donderdag gestart met de trainingen. In totaal waren er zeven nieuwe gezichten. Kürsad Sürmeli, een Nederlander van Turkse origine, tekende voor de eerste training. Hij is een voetbalvriend van Omid Popalzay, eerder al aangetrokken door de Winkelnaars.

Oostende KV Oostende moet op hondenjacht

Frank Buyse

Senior writer Frank Buyse geeft voortaan hier zijn commentaar op het grootste nieuws bij onze West-Vlaamse eersteklassers.