Waregem Arthur Decaluwé lichtgewond nadat dronken bestuurder beeld op Markt ramt

In de nacht van zaterdag op zondag eindigde de dronken rit van een 18-jarige bestuurder met een botsing tegen het bekende bronzen beeld op de Waregemse Markt. De 19-jarige Arthur Decaluwé staat met twee vrienden toevallig naast het monument en kan maar net wegspringen voor de wagen. "Waren we iets trager, dan waren we er nu misschien niet meer", vertelt hij.

Heule Drachtige koe gered uit Heulebeek

In een weiland achteraan de doodlopende wijk Waterhoek in Heule is zaterdagavond omstreeks 19:00 uur een drachtige koe in de dieper gelegen Heulebeek terechtgekomen.

Kortemark Brand boven Carrefour in Kortemark

Zaterdagochtend ontstond er omstreeks 11.00 uur een brandje in een appartement boven de Carrefour Market in de Torhoutstraat, in het centrum van Kortemark.

Nieuwpoort Kelly (22) nog steeds in levensgevaar nadat ze van de weg werd gemaaid met fiets

De 22-jarige Kelly Desaever uit Nieuwpoort bevindt zich nog steeds in levensgevaar door een verschrikkelijk ongeval in Lombardsijde afgelopen dinsdag. Ze werd van het fietspad gemaaid door een onoplettende bestuurster en liep een zwaar hersentrauma op. Haar familie is enorm aangeslagen. "We hopen op een mirakel, maar volgens de dokters moeten we er rekening mee houden dat Kelly mogelijk blind, doof of verlamd zal zijn. Áls ze al ontwaakt", vertelt haar moeder Tania Desmedt.

Jabbeke VIDEO - Meisje nog steeds in levensgevaar na ernstig ongeval in Jabbeke

Bij een ernstig verkeersongeval in Jabbeke heeft een meisje van vier woensdag levensbedreigende verwondingen opgelopen. Haar toestand is nog steeds kritiek, meldt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen donderdag. Een vrachtwagen reed achteraan in op de wagen van haar grootouders.

Brugge Lijnbus zonder passagiers vat vuur in Brugge

Even na 10.00 uur woensdagvoormiddag is op de ring ter hoogte van de Gentpoort in Brugge brand uitgebroken in het motorcompartiment van een bus van De Lijn. Op de bus die richting Kruispoort reed zaten geen passagiers.