Ardooie Jongeman overleden bij ongeval op E403 in Ardooie

Bij een ernstig verkeersongeval op de E403 in Ardooie is zaterdagavond een 26-jarige man om het leven gekomen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Wellicht viel het slachtoffer in slaap, waardoor hij op een vrachtwagen botste.

Oudenburg VIDEO - Zwaar ongeval op E40

Op de E40 richting Oostende gebeurde zondagmorgen even voor 06:00 uur, net voorbij de afrit Oudenburg, een zwaar ongeval. Twee personenwagens botsten er op elkaar en kwamen tegen de vangrail terecht.

Rollegem-Kapelle Auto over kop na aanrijding tegen geparkeerde bestelwagen

In de Rollegemstraat in het centrum van Rollegem-Kapelle (Ledegem) is dinsdagavond een auto over kop gegaan. Dat gebeurde nadat de automobiliste aan de rechterkant van de weg tegen een geparkeerde bestelwagen was gereden. In totaal raakten drie geparkeerde voertuigen beschadigd. "We hebben de onveilige verkeerssituatie in onze straat na het verlof al aangekaart op het gemeentehuis", klinkt het bij de buurtbewoners.

Passendale 90-jarige botst aan wegversmalling frontaal op tegenligger

Aan een wegversmalling op de weg tussen Oostnieuwkerke (Staden) en Passendale (Zonnebeke) zijn dinsdagavond twee voertuigen frontaal op elkaar gebotst. Aan het stuur van één van de wagens zat een 90-jarige man. Hij en zijn passagierster raakten gewond.

Esen Woorden van weduwe na dodelijk ongeval gaan door merg en been op politierechtbank

"Mijn kinderen van twaalf en veertien hebben geen vader meer, sta je niet stil bij dit verdriet? Besef je niet hoe veel dit pijn doet? Ik hoop dat jouw kinderen meer geluk mogen hebben dan de onze." Het zijn de woorden van weduwe Cathy Boret (44) uit Esen in de politierechtbank van Veurne, maandagmorgen. Daar gebeurde de behandeling van het bromfietsongeval waarbij haar echtgenoot Christophe Lefevere (43) stierf. Dat de tegenpartij een deel van zijn verantwoordelijkheid van zich afschuift, treft Cathy bijzonder diep.

Brugge Bemanningslid overleden na val in kanaal in Brugge

Twee bemanningsleden van een vrachtschip zijn maandagochtend in Zwankendamme bij Brugge in het Boudewijnkanaal beland. Daarbij kwam één slachtoffer om het leven, bevestigt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen.