Vrijdag 10 juli, 2020

Bij een verkeersongeval op de grens van het landelijke Beauvoorde en Bulskamp (Veurne) zijn woensdag in de late middag twee inzittenden van een personenwagen overleden. De inzittenden zijn inmiddels geïdentificeerd. De bestuurder van het voertuig was een 28-jarige man uit Zoersel, de passagier een 29-jarige vrouw uit Brecht.

Op het kruispunt van de Koning Albert-1 laan en de Wittemolenstraat in Sint-Michiels vatte woensdagmorgen even over half tien het motorcompartiment van een personenwagen vuur.

Woensdagochtend heeft een korte schouwbrand gewoed in de Kwagatstraat in Ruddervoorde. De brandweer had de kleine brand snel onder controle. Niemand geraakte gewond.

In het kanaal Brugge -Gent ter hoogte van de fietsbrug in Beernem werd een mazoutspoor aangetroffen. Brandweer en politie kwamen een kijkje nemen maar besloten om de mazout niet met detergent te bestrijden maar gewoon te laten verdampen.

Een man uit Diksmuide vergiste zich dinsdagmiddag lelijk met zijn Mercedes in de Esenweg in Diksmuide. Hij vergiste zich van pedaal en knalde eerst tegen een bakfiets met twee jonge kinderen en daarna tegen een huis... dat klaar staat om gesloopt te worden.

Er is een verdachte geïdentificeerd en gearresteerd voor het incident van gisteren in de Carrefour in Koksijde. De zestiger uit Koksijde werd ondertussen ook al verhoord. De verwondingen bij het slachtoffer zijn wel minder ernstig dan initieel werd gedacht. De bewakingsagent mocht het ziekenhuis na een uurtje al verlaten en zal minder dan een week arbeidsongeschikt zijn. De verdachte zal in snelrecht gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank van Veurne.