Roeselare Verdediger KSV Roeselare blijft ongedeerd na duik in gracht langs snelweg

Langs de E403 in Izegem is zaterdagochtend rond 9.00 uur de Braziliaanse verdediger van voetbalclub KSV Roeselare Carlos Eduardo - kortweg Rincon - met zijn Mini Cooper in de gracht beland. De 32-jarige voetballer bleef zo goed als ongedeerd. Wellicht viel hij in slaap achter het stuur.

Brugge Caravan brandt uit in Brugge

Rond middernacht is brand uitgebroken in een caravan die op een perceel grond stond in de Zandstraat in Sint-Andries Brugge.

Brugge Bakkerij in Brugge geëvacueerd door rook

Rond 16u30 zorgde een argeloos weggegooide sigaret die in het luchtrooster van de kelder van bakkerij/restaurant Pain Quotidien op het Simon Stevinplein in Brugge terecht kwam, voor wat rookontwikkeling.

Jabbeke Frontale aanrijding in Jabbeke

Rond 9 uur 's ochtends gebeurde er op Barletegemweg een frontale aanrijding tussen een personenwagen en een lichte vrachtauto ter hoogte van het kruispunt met de Aartrijksesteenweg.

Jabbeke Frontale botsing in Jabbeke

Op de Gistelsesteenweg in Zerkegem-Jabbeke gebeurde woensdagavond even voor 18 uur een zwaar ongeval. Twee wagens kwamen er frontaal in botsing met elkaar.

Gullegem Drie lichtgewonden na verkeersongeval in Gullegem

Een zwaar verkeersongeval op de A19 stuurde deze avond de verkeersspits compleet in de war. Ondanks de ravage vielen er slechts lichtgewonden. "Bijna niet te geloven", liet de brandweer opmerken.