Ook oud-spelers Winkel Sport komen afscheid nemen van Geert Cool

De oud-spelers van Winkel Sport maakten er samen met Geert Cool een gezellige avond van. Naast Geert zie je ook gewezen trainer Etienne Vergote. © gf
Wouter Vander Stricht

Zaterdagavond speelde Winkel Sport de laatste thuiswedstrijd in eerste nationale. Het afscheid van sponsor Geert Cool betekent ook het einde van voetbal op dat niveau in Sint-Eloois-Winkel. Voor de gelegenheid waren ook nog wat oud-spelers afgezakt naar Winkel Sport, daarvoor had oud-aanvoerder Christ Himpe gezorgd.

In een Facebook-groep werd bij de oud-spelers van het eerste elftal van Winkel Sport opgeroepen om de laatste thuismatch bij te wonen. De 74-jarig mecenas was ruim drie decennia sponsor van de club die zich opwerkte van derde provinciale tot eerste nationale. Behoorlijk wat oud-spelers moesten verstek geven en verontschuldigden zich wegens andere verplichtingen. Maar de aanwezige oud-voetballers genoten duidelijk nog na.

Het was Christ Himpe, die overigens bij Defrancq nv werkt, die zorgde voor deze reünie. Het gezelschap ging na de match nog graag mee op de foto met Geert Cool.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier