Zondag 26 januari, 2020

Nieuws uit Zwevezele

Bij een tiental huiszoekingen in clubhuizen en bij (ex-)leden van motorclub 'No Surrender MC' heeft het gerecht elf personen gearresteerd. De onderzoeksrechter liet er acht aanhouden. Alles draait rond een vermeende moordpoging op een ex-lid dat zich niet hield aan de heilige 'omerta' of zwijgplicht.

Koen Vandoorn, de kersverse Krak van Wingene, is een sociaal en goedlachs persoon. Hij komt graag onder de mensen en heeft een luisterend oor. Mensen helpen die het nodig hebben, is zijn levensmotto. Hij staat graag op de planken bij de Totetrekkers en geniet van een streepje humor. De hechte voetbalploeg Ketfoot-plus waar hij trainer is, ligt hem nauw aan het hart.

BBC De Westhoek Zwevezele One won afgelopen zaterdagavond het kelderduel op bezoek bij Duffel. Dit weekend komt Stevoort naar de Pancake Arena afgezakt voor het volgende competitieduel. Michaël Jégou ziet wel mogelijkheden op een volgende overwinning.

Met een carrière van dertig jaar als burgemeester is een stevig feestje voor Hendrik Verkest wel terecht. Vrijdagavond 17 januari zakken onder andere Bobby en Sven Ornelis naar De Tuimelaar af om hem in de bloemetjes te zetten, maar wij laten hem nu al terugblikken op zijn rijkgevulde loopbaan. Dit zijn de vijf sleutelmomenten van Wingenes bekendste inwoner.