Lifestyle Lifestyle Kwizien Jozefien blikt terug Na exact 150 afleveringen houdt 'Kwizien Jozefien' ermee op. Drie jaar lang doorkruiste ik de provincie, op zoek naar lekkere en eenvoudige gerechten. Los van het culinaire blijft vooral het sociale mij bij: iedereen bij wie ik op bezoek ging, was oprecht enthousiast en leuk om te leren kennen. 26 november 2020
Poperinge / Lifestyle Poperinge / Lifestyle Marieke Dewulf maakt exotisch winterslaatje met tijgergarnalen 26 november 2020
Sint-Denijs / Lifestyle Sint-Denijs / Lifestyle Julie Wieme maakt ontbijtbroodje Zennijs 26 november 2020
Blankenberge / Lifestyle Blankenberge / Lifestyle Dany Coussement maakt taartjes met chocolade en havermout 26 november 2020
Rekkem / Lifestyle Rekkem / Lifestyle Magdalenka Daniłow maakt Kippannenkoekjes met een fris slaatje 26 november 2020
Waregem / Lifestyle Waregem / Lifestyle Yana Vander Rasieren maakt soep van butternut en wortel 26 november 2020
Knokke-Heist / Lifestyle Knokke-Heist / Lifestyle Désirée De Poot maakt feestelijke aperitiefhapjes 26 november 2020
Kuurne / Lifestyle Kuurne / Lifestyle David Dermaux maakt wilde tatin van eend en sjalotjes 26 november 2020
Sint-Baafs-Vijve / Lifestyle Sint-Baafs-Vijve / Lifestyle Lisa Tack maakt pitabroodjes met zelfgemaakte burger en humus 26 november 2020
Torhout / Lifestyle Torhout / Lifestyle Griet Laleman maakt vislasagne met kreeftensoep 26 november 2020
Sint-Eloois-Vijve / Lifestyle Sint-Eloois-Vijve / Lifestyle Francis Vanacker maakt tartelette van witloof en sint-jakobsvrucht 26 november 2020
Zwevezele / Lifestyle Zwevezele / Lifestyle Elise De Grande maakt mascarpone met lange vingers en rood fruit 26 november 2020
Roeselare / Lifestyle Roeselare / Lifestyle Daphne Parmentier maakt wortelcake met mascarpone 26 november 2020
Roeselare / Lifestyle Roeselare / Lifestyle Marie-Jeanne Declercq maakt gewokte zalm met koolrabi 26 november 2020
Waregem / Lifestyle Waregem / Lifestyle Isabelle Colpaert maakt kaastaart met abrikozencompote 26 november 2020
Brugge / Lifestyle Brugge / Lifestyle Luc Van der Linden maakt chocoladesabayon met advocaat en ijs 26 november 2020
Hulste / Lifestyle Hulste / Lifestyle Stefanie Duyvejonck maakt puntpaprika met geitenkaas en noten 26 november 2020
Gits / Lifestyle Gits / Lifestyle Bert Vanden Berghe maakt rigatone met chili en walnoten 26 november 2020
Beveren (Roeselare) / Lifestyle Beveren (Roeselare) / Lifestyle Bieke Deceuninck maakt parmezaankoekje met garnalen en zure room 26 november 2020
Elverdinge / Lifestyle Elverdinge / Lifestyle Christa Ryckeboer maakt gevulde tomaten met mozzarella 26 november 2020
Moorslede / Lifestyle Moorslede / Lifestyle Matthieu Willems maakt Carpaccio van rode biet met kletsbier XXV 26 november 2020
Sint-Eloois-Vijve / Lifestyle Sint-Eloois-Vijve / Lifestyle Jozefa Seynaeve maakt rabarbertaart 26 november 2020
Sint-Andries / Lifestyle Sint-Andries / Lifestyle Sheena Maesen maakt risotto met zalm en asperges 26 november 2020
Ingelmunster / Lifestyle Ingelmunster / Lifestyle Eliza Bruyneel maakt Italiaanse gehaktballetjesmet paprikasausje 26 november 2020
Desselgem / Lifestyle Desselgem / Lifestyle Grietje Goossens maakt lactose- en glutenvrije quinoasalade 26 november 2020
Roeselare / Lifestyle Roeselare / Lifestyle Christine Debaes maakt lamsvlees en croûte met aalbessensaus 26 november 2020
Moorslede / Lifestyle Moorslede / Lifestyle Katrien Verstraete maakt ijstaart amandine 26 november 2020
Roeselare / Lifestyle Roeselare / Lifestyle Jan Serpieters maakt Roeselaarse papsaus 26 november 2020
Wevelgem / Lifestyle Wevelgem / Lifestyle Simonne Santelé maakt hamrolletjes met witloof in kaassaus 26 november 2020
Kortrijk / Samenleving Kortrijk / Samenleving Anny Putman zet aperitiefhapjes op een stokje 26 november 2020
Roeselare / Samenleving Roeselare / Samenleving De risotto met spruitjes en spek van Siglien Labaere 26 november 2020