Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca Kaat Neerinck (25) stopt na vijf jaar met ’t Smoothiekarreke: “Met een gevoel van voldoening” 31 maart 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca Kim en Benoit laten hun klanten meegenieten van 20 jaar horecasucces: “Vers ontbijt blijkt goede gok” 31 maart 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Vanessa opent met Miam Miam nieuw familierestaurant aan de Weststraattrap in Blankenberge: “Hier droomde ik al jaren van” 31 maart 2025
Veurne / Horeca Veurne / Horeca “Het beste van twee werelden”: Twee horecakoppels bundelen hun krachten in Café Mangé 31 maart 2025
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Gastronomische hotspot ontvangt Koninklijke Orde van de Paardevisser 30 maart 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Robbe Nuytten, de nieuwe generatie in Petrouska: “Nooit gedacht dat dit mijn job zou worden” 30 maart 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Geboren en getogen Blankenbergenaars Jesse (52) en Cathy (51) breien nieuw hoofdstuk aan taverne Evergreen: “Horecamicrobe heeft ons toch te pakken gekregen” 1 april 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Olivier (42) heropent deuren van Wijnen Bodyn in Knokke-Heist na grondige opknapbeurt: “Focus ligt nu nóg meer op de wijnbar” 28 maart 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Alle tienjarigen gratis op lunch bij De Nieuwe Lekkerbek voor verjaardag van restaurant 28 maart 2025
Deerlijk / Horeca Deerlijk / Horeca Gilles Joye en Heike Dedecker starten nieuw verhaal met OYA: “We beginnen vanaf nul” 28 maart 2025
Dadizele / Horeca Dadizele / Horeca Kenzo (25) opent samen met schoonvader Pasta Express in Dadizele 28 maart 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca “Geen seconde getwijfeld. We doen dit voor hém”: Victor (23) staat weer op het strand van Knokke-Heist na plotse dood van broer Maxim (26) 28 maart 2025
Westrozebeke / Horeca Westrozebeke / Horeca Geniet van een drankje tijdens Gent-Wevelgem 27 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca KIJK - Nieuw viersterrenhotel The Ostendian ademt Oostende: van Red Light Suite met spiegelplafond tot Herr Seele Art Suite 28 maart 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Ruiseleeds stokers-duo lanceert alcoholarme gin volgens een uniek concept: “We brengen gin terug tot de essentie” 27 maart 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca De Keet viert 45ste verjaardag met straatfeest over de generaties heen 27 maart 2025
Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca Frituur Oostrofriet zit nog een jaar met werken voor de deur: “Maar klanten blijven ons trouw en dat doet deugd” 27 maart 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Op gastronomische toer met ‘Smakelijk weekend’ in Brugge 26 maart 2025
Moorslede / Horeca Moorslede / Horeca Amanda (32) en Kenny (31) nemen De Kaasdaele over en dopen die om tot tearoom: “Tijd voor een nieuwe generatie” 26 maart 2025
Zwevegem / Horeca Zwevegem / Horeca Zwevegemse Circusbrouwerij krijgt internationale erkenning 26 maart 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Kippenrestaurant Poule & Poulette kiest voor Brugge als tiende vestiging 26 maart 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Opnieuw een pastabar in Lange Steenstraat: “Naast de zeven vaste sauzen steeds een weekspecial” 26 maart 2025
Lichtervelde / Horeca Lichtervelde / Horeca Steven en Sayra komen met hun tapbar Amico naar je toe: “Compleet feest op wielen” 26 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Samir neemt tapasbar over en zoekt nieuwe locatie voor zomerbar Cargo: “Er zijn regels voor zomerbars en ik volg die” 26 maart 2025
Waregem / Horeca Waregem / Horeca Bar Caballo in Waregem viert driejarige bestaan met boilerroom 25 maart 2025
Hooglede / Horeca Hooglede / Horeca VTM-journalist Klaas Danneel opent samen met vriend Alexander B&B l'Inconnu in Roeselare: “Blij om eindelijk deze stap te zetten” 25 maart 2025
Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca “Voortaan iets rustiger aan doen, met minder late uurtjes”: Bart (46) en Nele (42) geven fakkel van café Den Bockor na negen jaar door 25 maart 2025
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Patrick (58) zoekt nieuwe uitbater voor restaurant Mozart: “We hebben een mooie formule bedacht, ideaal voor starters” 25 maart 2025
Oudenburg / Horeca Oudenburg / Horeca “Met vuurspuwer uit Parijs en dj van Tomorrowland”: Empire Café viert eerste verjaardag 25 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Peter (53) en Dolores (47) schrijven nieuw hoofdstuk met 't Zeezotje: "Ook voor ons pure nostalgie" 25 maart 2025
Diksmuide / Horeca Diksmuide / Horeca Biertje ‘Stille Nacht’ valt opnieuw in de prijzen 24 maart 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Blankenbergse strandbars gooien nu al deuren open: “We pikken het mooie weer graag mee” 23 maart 2025
Houtem / Horeca Houtem / Horeca Veurne heeft er met Hoeve Eikenbrand een nieuwe exclusieve feest- en eventlocatie bij: “Geen standaardformule, alles is bespreekbaar” 23 maart 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Driesterrenchef Boury kookt vanavond voor... Oprah Winfrey! 23 maart 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Kavan (44) opent de deuren van wereldkeuken Caco in gewezen pand van patisserie Courcelles: “Wat ik lekker vind, zet ik op de kaart” 23 maart 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Nick Bril opent pop-up in penthouse van La Réserve in Knokke-Heist: “Unieke kans om op zo’n iconische plek gasten te verwennen” 25 maart 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca Maandag worden in Gent de ‘Belgian Vegan Awards’ uitgereikt: kan Thuus uit Wenduine nominatie verzilveren? 22 maart 2025
Houthulst / Horeca Houthulst / Horeca Caroline (66) laat frituur ‘De Kippe’ over aan Lieven (50) en Sarah (48): “We hebben niet geaarzeld” 24 maart 2025
Lichtervelde / Horeca Lichtervelde / Horeca Nu ook maaltijden te verkrijgen in Lucy’s Living: “Het plan om eten te serveren, was er al van in het begin” 21 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Horecabeest Diego (55) neemt brasserie Saint-Tropez over: “We proberen betaalbaar eten aan te bieden” 21 maart 2025
Lauwe / Horeca Lauwe / Horeca Van bistro in Wevelgem tot big in Bali, Nic (44) runt al twaalf jaar toprestaurant in het paradijs: “Droom om ooit een ster te behalen” 21 maart 2025
Nieuwpoort / Horeca Nieuwpoort / Horeca Wilfried (64) zoekt nieuwe uitbater voor brasserie Clarenhof in Nieuwpoort: “Liefst iemand met ervaring die de streek kent” 20 maart 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca “Dit is een nieuw hoofdstuk in een erg lang verhaal”: Mathias en Alexander zijn vierde generatie in café Central in Westende 20 maart 2025
Waregem / Horeca Waregem / Horeca Lewis (24) blaast iconisch café ‘t Leeuwke nieuw leven in: “Warme, gezellige plek voor jong en oud” 20 maart 2025
Torhout / Horeca Torhout / Horeca Kenneth en Lieselot dopen De Marmiete om in Cent Cinq: “Verwijzing naar het huisnummer” 20 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Einde van een tijdperk in Oostende: IJssalon Stracciatella sluit na achttien jaar in Feest- en Cultuurpaleis 21 maart 2025
Desselgem / Horeca Desselgem / Horeca Grand Café De Gavers sluit eind 2025 de deuren, uitbaters openen nieuwe koffiezaak Nørelle: “Zelfde concept, maar nog betere beleving” 20 maart 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Verbroedering tussen Le Nord uit Roeselare en Grieks restaurant: “Verjaardag op heilige grond” 19 maart 2025
Diksmuide / Horeca Diksmuide / Horeca Eline (25) en Cédric (29) openen met ‘Marck’ een eigen restaurant: “Gezellig tafelen in het groen” 19 maart 2025