Verrassend nieuws: Fanny Schamp ‘weg’ en Nordine Vanroosbeke ‘in’ bij RC Lauwe

Fanny Schamp kreeg de wacht aangezegd bij RC Lauwe. © VDB
Redactie KW

RC Lauwe speelt morgen donderdag 16 mei de eerste match in de interprovinciale eindronde tegen SK Lochristi, maar ontsloeg zopas verrassend trainer Fanny Schamp en zijn assistenten. Nordine Vanroosbeke zou zijn opvolger worden.

RC Lauwe heeft er een dijk van een seizoen op zitten. De ploeg eindigde derde in eerste provinciale en maakt nu via de interprovinciale eindronde nog kans om naar derde amateurklasse te promoveren. Het ontslag van Schamp komt voor de buitenwereld als een donderslag bij heldere hemel. Bovendien vat RC Lauwe donderdag 16 mei de interprovinciale eindronde aan.

Nordine Vanroosbeke maakt plots een switch en gaat niet naar Winkel Sport B, maar vond een nieuwe uitdaging bij RC Lauwe.
Nordine Vanroosbeke maakt plots een switch en gaat niet naar Winkel Sport B, maar vond een nieuwe uitdaging bij RC Lauwe.

Ondertussen zou voorzitter Freddy Callens al een opvolger op het oog hebben. Nordine Vanroosbeke liet Winkel Sport, waar die volgend jaar het B-team zou gaan trainen, immers weten dat hij een unieke kans krijgt bij Lauwe. Bij Winkel B mogen ze dus op zoek naar een nieuwe trainer…