Team Dynamisch Lo-Reninge lanceert verkiezingscampagne met de slogan ‘Dynamisch is troef’

De kandidaten van Team Dynamisch. © MVO
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

In Lo-Reninge maakte Team Dynamisch op een originele manier de lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. De inwoners kregen een enveloppe met een spel speelkaarten in de brievenbus, samen met een kaart met foto van de tien kandidaten van Team Dynamisch. Een originele hint naar hun verkiezingsslogan ‘Dynamisch is troef’.

Net voor de zomervakantie maakt Team Dynamisch de inwoners al warm om in oktober voor hun kandidaten te stemmen. Zo luidt hun boodschap: “Team Dynamisch, de lijst die ontstaan is uit de huidige meerderheid, neemt terug zijn verantwoordelijkheid op. Wij zien het als onze taak om Lo-Reninge beter, mooier en leefbaarder te maken en zo bij te dragen aan het welzijn van alle inwoners. Wij laten alvast een kijkje nemen in onze hand en we stellen graag onze eerste reeks kandidaten aan jullie voor, zij zijn troef!”

Op de lijst staan al heel wat bekenden. Alleen burgemeester Lode Morlion ontbreekt, want die heeft eerder laten weten dat hij de politiek vaarwel zegt.

Team Dynamisch:

Lieve Castryck, lijsttrekkerWout CornetteJan DeheegherJacob DequekerFrederik DevlooIsabelle HennebelJohan MatthysJulien SlembrouckLara SteenCéleste Vermeersch

“We komen op met een sterk team, een combinatie van jong talent en ervaring, we zetten verder in op een kwalitatief en betrouwbaar bestuur”, besluit Team Dynamisch. “Deze attentie bezorgen we jullie om met jouw naasten te gebruiken en zo te zorgen voor verbinding.”