De Warmste Week maakt zijn naam keer op keer waar. Nadat Studio Brussel eerder dit jaar de belofte deed om alle inwoners van Groot-Kortrijk en omstreken te betrekken bij het evenement, duiken er her en der grote verrassingen op voor de initiatiefnemers. Vandaag kwam presentator Stijn van De Voorde naar de klimzaal van Blueberry Hill om de deelnemers te verrassen.

"Jullie klimmen 12 uur voor het goede doel, voor welk goed doel?" vroeg Stijn zich af. "We klimmen voor De Stroom, een organisatie voor mensen met een beperking. We hopen hiermee heel veel geld in te zamelen" verduidelijkt Koen van de organisatie.

Op grote hoogte stelde ondertussen het gospelkoor Sonore zich in gereedheid om op unieke wijze "Ain't No Mountain High Enough" van Marvin Gaye te zingen. Het was een uniek aanzien voor zowel de zangers als de vrijwilligers die duidelijk aangedaan waren van de actie. "De Stroom komt elke woensdag klimmen bij ons en we hopen dat we met de opbrengst een extra duw in de rug kunnen geven" aldus Koen nog.

(TV)

De Warmste Week maakt zijn naam keer op keer waar. Nadat Studio Brussel eerder dit jaar de belofte deed om alle inwoners van Groot-Kortrijk en omstreken te betrekken bij het evenement, duiken er her en der grote verrassingen op voor de initiatiefnemers. Vandaag kwam presentator Stijn van De Voorde naar de klimzaal van Blueberry Hill om de deelnemers te verrassen."Jullie klimmen 12 uur voor het goede doel, voor welk goed doel?" vroeg Stijn zich af. "We klimmen voor De Stroom, een organisatie voor mensen met een beperking. We hopen hiermee heel veel geld in te zamelen" verduidelijkt Koen van de organisatie.Op grote hoogte stelde ondertussen het gospelkoor Sonore zich in gereedheid om op unieke wijze "Ain't No Mountain High Enough" van Marvin Gaye te zingen. Het was een uniek aanzien voor zowel de zangers als de vrijwilligers die duidelijk aangedaan waren van de actie. "De Stroom komt elke woensdag klimmen bij ons en we hopen dat we met de opbrengst een extra duw in de rug kunnen geven" aldus Koen nog. (TV)