Collega’s Titeca pro accountants & experts halen 10.000 euro op voor De Warmste Week

Fabian Missinne – CEO Titeca pro accountants & experts, met een aantal enthousiaste collega’s die hun steentje bijdroegen aan de Titeca Warmste Week. © (gf)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De collega’s van Titeca pro accountants & experts hebben al enkele jaren een traditie om in de maanden november en december hun beste beentje voor te zetten voor De Titeca Warmste Week. Ieder kantoor zette een eigen actie op poten om geld in het laadje te brengen. Het eindbedrag overtrof dit jaar alle verwachtingen: maar liefst 10.000 euro.

Titeca pro accountants & experts organiseerde voor het derde jaar op rij de Titeca Warmste Week. Hun bedoeling is simpel: zo veel mogelijk geld verzamelen om te schenken aan de gelijknamige Warmste Week van VRT. De 14 kantoren gingen creatief aan de slag en organiseerden tal van acties gaande van een azalea- en champagneverkoop tot een heus padeltornooi en een Tirolermarkt. Ook kleinere interne initiatieven onder collega’s zoals een ontbijt en een koekjesverkoop werden letterlijk en figuurlijk gesmaakt.

De hele periode werd afgesloten met een eigen radioshow waarbij de collega’s een plaatje konden aanvragen. Alle acties leverden samen een topresultaat van maar liefst 9.389,52 euro op. CEO Fabian Missinne verhoogde de totale opbrengst maar al te graag tot 10.000 euro.

Met een vijftigtal collega’s trekt Titeca pro accountants & experts op de woensdag van De Warmste Week naar Brugge om de cheque persoonlijk te overhandigen op ’t Zand.