Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer

De dertien kandidaten van Vlaams Belang Hooglede. © SV
Redactie KW

De nieuw opgerichte lokale afdeling van Vlaams Belang in Hooglede-Gits trekt met een (onvolledige) lijst van dertien namen naar de kiezer. “We hebben de ambitie om een positieve verandering teweeg te brengen voor de lokale gemeenschap”, aldus lijsttrekker Alexander Vandemaele.

“Onze lijst bestaat uit een dynamische mix van mannen en vrouwen, jong en oud, elk met hun eigen expertise en achtergronden”, zegt Alexander. “Wat hen verbindt, is hun gedeelde engagement voor de toekomst van hun gemeente. Met een duidelijk programma en gedrevenheid willen we het verschil maken voor de mensen van Hooglede en Gits en we zijn dan ook bijzonder trots op deze volledig nieuwe lijst. Alle kandidaten staan klaar om met nieuwe energie aan de slag te gaan en de stem van onze inwoners te vertegenwoordigen.”

Speerpunten

De partij maakte in dezelfde beweging al enkele speerpunten van het programma bekend. “Veiligheid in het algemeen en verkeersveiligheid op het hele grondgebied in het bijzonder zijn voor ons prioritair”, aldus de lijsttrekker. De verkeerssituatie in Hooglede laat op vele plaatsen te wensen na, en voor de schoolgaande jeugd vind ik het al helemaal een ramp.”

De partij zal het programma de komende weken verder toelichten tijdens verschillende acties en bijeenkomsten.