Unizo Heuvelland-Mesen organiseert debat met alle kandidaat-burgemeesters

De bestuursploeg van Unizo Heuvelland-Mesen organiseert een verkiezingsdebat. © EF
Marc Desender
Marc Desender Medewerker KW

Op maandag 7 oktober organiseert Unizo Heuvelland-Mesen een debat met alle kandidaat-burgemeesters van de gemeente Heuvelland. Dit debat, gemodereerd door journalist Lieven Verstraete, biedt een unieke gelegenheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met de kandidaat-burgemeesters over de thema’s die Heuvelland als gemeenschap raken.

Tijdens het debat zullen de kandidaat-burgemeesters verantwoording afleggen over hun visie en plannen over de economische toekomst van Heuvelland-Mesen. “De prangende vragen van onze ondernemers, de ruggengraat van onze lokale gemeenschap, zullen hierbij centraal staan,” aldus Erwin Van der Kelen van Unizo Heuvelland-Mesen die meteen alle zelfstandigen, ondernemers én inwoners uitnodigt voor het lijsttrekkersdebat.

“De toekomst van onze lokale economie zal centraal zal. In een tijd waarin de uitdagingen voor lokale ondernemers steeds groter worden, is het cruciaal dat zij een stem hebben in het beleid. De economische bloei van onze zelfstandigen betekent vooruitgang voor iedereen. Dit debat zal dan ook niet alleen voor ondernemers van belang zijn, maar voor alle inwoners van Heuvelland-Mesen. Wat goed is voor onze lokale bedrijven, is goed voor ons allemaal.”

Het debat van maandag 7 oktober vindt plaats in het ontmoetingscentrum Kemlis in Kemmel en dit om 20 uur. Inschrijven aan 10 euro, 2 drankjes inbegrepen, via info@unizoheuvellandmesen.be.