Ex-burgemeester Piet De Groote in zee met onafhankelijke partij ‘Puur KH’ voor verkiezingen: “Vooral luisteren naar inwoners”

De Groote richtte na zijn ontslag als burgemeester met 'Ja!' een eigen stadslijst op. © PDV

De partij van voormalig burgemeester van Knokke-Heist Piet De Groote gaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in zee met de lokale, onafhankelijke partij ‘Puur KH’. De Groote richtte na zijn ontslag als burgemeester met ‘Ja!’ een eigen stadslijst op en bundelt nu de krachten met ‘Puur KH’.

De partijen Puur KH en Ja! profileerden zich beiden als lokale onafhankelijke partijen. Daarom werd besloten om alsnog de krachten te bundelen en samen naar de verkiezingen te trekken in oktober. “Samen geloven wij dat de kracht van onze gemeente ligt in de verbondenheid van haar mensen, de inwoners, tweedeverblijvers en dagbezoekers”, zegt lijsttrekker Piet De Groote.

“Wat goed is, houden we zo. Wat beter kan, pakken we met vol enthousiasme aan” – Piet De Groote

De partij wil vooral luisteren naar de behoeften van de inwoners en bezoekers. “Door te luisteren naar de wensen en behoeften van hen, bouwen we aan een hechte, sterke gemeenschap waarin samenhorigheid centraal staat.”

Verder wil de partij werken aan een langetermijnvisie. “Samen is onze visie gericht op de toekomst. Deze bekijken we vanaf nu samen op lange termijn, niet enkel op de legislatuur van de komende 6 jaar. Toekomstgericht willen we duurzame en betekenisvolle veranderingen realiseren. Wat goed is, houden we zo. Wat beter kan, pakken we met vol enthousiasme aan”, zegt De Groote.