Zondag 26 januari, 2020

Nieuws uit Lauwe

WS Lauwe hield het vorige speeldag op een 0-0-gelijkspel op het bedreigde Vlamertinge. Zondag speelt White Star gastheer voor leider Oostkamp. "We gaan de leiders een warme ontvangst aanbieden", wrijft Karim Tajeddine in zijn handen.

Of carnaval nog leeft in Menen is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. De carnavalsstoet die op zondag 8 maart zal plaatsvinden, is telkens weer paraat in volle kleurenpracht en de carnavalskermis op 7, 8, 9 en 11 maart komt er ook met succes stilletjes aangehuppeld. Alleen het vinden van onze jaarlijkse Prins Carnaval lijkt telkens weer een moeilijk te overwinnen obstakel. Gelukkig mogen we dit jaar rekenen op Danny Maes (51) uit Menen.

Henny Huisman kan wel inpakken, want TWEK Events zet playback op de kaart in Lauwe. "Nadat we al op zoek gingen naar de Beir van Lauwe proberen we nu de Showbeir van Lauwe te vinden", klinkt het. Haal die glitterpakken maar vanonder het stof.

Al voor de achtste keer vindt het Ingelmunsterse Boksgala plaats. Het event dat bekend staat voor de excellente ambiance, pakt dit jaar ook uit met een hoofdkamp op u tegen te zeggen. "Hedi Slimani neemt het op tegen de nog ongeslagen Fransman Laid Douadi", oppert matchmaker Marnix Dujardin. "Dat is een kamp die niet zou misstaan als Europees titelgevecht." In totaal zijn er zes prof- en vijf amateurkampen.