FC Gullegem haalt zwaar uit tegen Temse

Spelers van Gullegem vieren het openingsdoelpunt van Erwin Seignez. © (Foto VDB)

Na drie gelijke spelen heeft FC Gullegem opnieuw aangeknoopt met de zege. Tegen een nochtans bijwijlen goed voetballend Temse, haalden de rood-witten het met afgetekende 5-1 cijfers.

De thuisploeg begon uitstekend aan de wedstrijd. Seignez profiteerde van een misser in de bezoekende verdediging om bij de eerste aanval meteen te scoren. Temse stak via Al Balah ook zijn neus aan het venster, maar het was thuisspeler Vandewiele die net voor het halfuur de score verdubbelde. Vroeg in de tweede helft, op vrijschop van Coopman, kopte Samper nummer drie tegen de bezoekende touwen. En Gullegem ging door op zijn elan. Enkele minuten later scoorde Dekiere zijn eerste doelpunt van het seizoen. Toen bezoeker Nfor, ex-KV Kortrijk, de score op 4-1 bracht, was het niet meer dan een voetnoot. Uiteindelijk was het de ingevallen Coetsier die de eindstand op het bord bracht. Dit Gullegem is klaar voor de derby van volgende zaterdag op Mandel.