Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Exclusieve wijnkelder mét kluizen opent in luxehotel La Réserve in Knokke: “Nu al quasi volzet met de grootste wijnliefhebbers van het land” In hotel La Réserve in Knokke is de uitzonderlijke wijnkelder met unieke wijnkluizen officieel in gebruik genomen. Volgens de eigenaars een primeur in de Benelux. Het hotel biedt wijnliefhebbers vanaf de mogelijkheid om hun persoonlijke collectie te bewaren in een wijnkluis, die zich bevindt in een speciaal ontworpen ruimte op de benedenverdieping. De wijnkluizen en de tweede wijnkelder vervolledigen hiermee de wijnbeleving van het hotel en het inpandige restaurant La Rigue. “We zijn nu al quasi volzet met de grootste wijnliefhebbers van over gans het land." 6 februari 2024
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca General manager La Réserve maakt na zes maanden balans op:“Nu goed geoliede machine” Net zes maanden na de opening van La Réserve, het luxehotel van topondernemers Marc Coucke en Bart Versluys, maakt general manager Yannick Bouts met ons de balans op. “Het was inderdaad een pittige opstart, zo vlak in het zomerseizoen – zeker met het restaurant – maar intussen hebben we veel kinderziektes weggewerkt”, klinkt het. “Tegen de zomervakantie kunnen we onze wellness openen, en de vijfde ster is binnen bereik.” 22 december 2023
Knokke-Heist / Restaurant Knokke-Heist / Restaurant Ook Michelin toont zich enthousiast over La Rigue van Peter Goossens: “De kritiek heeft ons team sterker gemaakt” Goed nieuws voor Peter Goossens en zijn team van La Rigue in Knokke. Nadat Gault&Millau de luxebrasserie beloonde met 14,5/20, krijgt het restaurant nu ook een vermelding op de website van de Michelingids. “Dit doet natuurlijk deugd. We zijn altijd keihard blijven werken en hebben nu de juiste mensen op de juiste plaats”, zegt algemeen manager Yannick Bouts. 2 december 2023
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Kijk binnen in La Réserve, het luxueuze hotel van Marc Coucke en Bart Versluys Het bekende hotel La Réserve in Knokke-Heist heeft vandaag de eerste gasten ontvangen. “Met maar liefst 111 couverts voor de lunch beleefde ons restaurant La Rigue, met Peter Goossens als chef, alvast een stevige vuurproef”, zegt manager Yannick Bouts. De Belgische investeerders Marc Coucke en Bart Versluys namen La Réserve in 2021 over 17 juli 2023