Gezinsbond Oeselgem organiseert Warmste Café

Bovenste rij van links raar rechts: Sylvie Demuynck, Stefanie Cornelis, David Dhaenens, Henk Dhaenens, Chantal Vandeginste.Op de bank: Lisa Van D'huynslaeger, Cathy Willem. © gf
Redactie KW

Op zaterdag 3 december organiseert Gezinsbond Oeselgem een Warmste Café voor de Warmste Week van Studio Brussel. De volledige opbrengst van de verkoop van de hapjes en drankjes gaat naar het solidariteitsfonds van de Oeselgemse Vrije Basisschool Mikado. Het Warmste Café gaat door in het Leieheem in Oeselgem.

“Een deel van de zaal wordt voorzien voor kinderanimatie zoals een autoracebaan, pingpongtafel, videogames en wat grote gezelschapsspellen. De andere kant van de zaal wordt volledig ingericht in een warme en gezellige huiskamersfeer met tapijten en zeteltjes”, vertelt Henk Dhaenens (48), voorzitter van Gezinsbond Oeselgem.

De gehele opbrengst gaat naar het solidariteitsfonds van Vrije Basischool Mikado. “Het fonds is eigenlijk voor mensen die het financieel wat moeilijker hebben. Het gaat bijvoorbeeld om ouders die hun kinderen niet op schoolreis kunnen laten meegaan wegens een tekort aan financiële middelen. Bij zo’n problemen komt het solidariteitsfonds dan tussen”, legt Henk uit.

Op zaterdag 3 december om 14u30 klappen de deuren van het Warmste Café open, de inkom is gratis.

(LVC/ foto gf)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.