Kies zondag ook voor KW: bij ons zit je op de eerste rij om de verkiezingen op de voet te volgen

Een team van 79 redacteurs, journalisten, fotografen en cameramensen staat voor je klaar.
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Kies zondag niet alleen in het stemhokje voor ‘de goeie’, maar surf ook naar KW.be. Een team van 79 redacteurs, journalisten, fotografen en cameramensen staat voor je klaar. Bij ons zit je meer dan ooit op de eerste rij om de verkiezingen op de voet te volgen.

Ontdek hoe jouw gemeente stemt

Wie wint in jouw gemeente of stad, wie verliest? Dat kom je zondag als eerste te weten bij KW.be. Via een handige tool kan je bekijken welke partij de meeste zetels verovert en welke politicus de meeste stemmen. En dankzij onze gepersonaliseerde nieuwsbrief krijg je de eerste resultaten rechtstreeks in je mailbox.

Een hele dag lang boeiend nieuws

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat: zondag kan je de hele dag terecht op KW.be voor veel meer dan alleen maar uitslagen. 25 journalisten op de KW-redactie en een team van 50 reporters te velde zorgen voor nieuws vanuit het stemlokaal, diepgaande analyses en reacties van winnaars en verliezers. Je kan alles volgen in onze livefeed.

De inzichten van Cobbaert & Casteleyn

(foto TV)
(foto TV)

Hoofdredacteur Bart Casteleyn en politiek journalist Paul Cobbaert volgen de uitslagen op de voet. In alle 62 West-Vlaamse gemeenten, maar met extra aandacht voor onze Tien Om Te Zien. In korte filmpjes op KW.be en onze sociale media zullen ze regelmatig een stand van zaken brengen.