Schoonheidssalon Feminine is ambassadeur ‘Ik koop lokaal’

Nancy Boxus van schoonheidsinstituut Feminine: “Dankzij mijn productkennis is Feminine een Babor Excellence Instituut geworden.”© MM
Nancy Boxus van schoonheidsinstituut Feminine: “Dankzij mijn productkennis is Feminine een Babor Excellence Instituut geworden.”© MM
Redactie KW

Nancy Boxus van schoonheidssalon Feminine is verkozen tot lokaal ambassadeur van de actie ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. De verkiezing, een organisatie van de Ondernemerscentra West-Vlaanderen, vond voor de derde keer plaats.

Meer dan 400 West-Vlaamse handelaars registreerden zich dit jaar om het lokale gezicht van de campagne ‘Ik koop lokaal’ te worden. In Bredene ging de eer naar Nancy Boxus (54). Nancy baat al sinds 1986 het schoonheidssalon Esthetiek & Pedicure Feminine uit in de Duinenstraat. Ze genoot haar opleiding aan Syntra Brugge.

“Mijn zaak is al 35 jaar lang op dezelfde plek terug te vinden. Al die tijd ben ik verbonden aan de Duitse cosmeticagigant Babor, een pionier van de professionele huidverzorging die met natuurlijke producten en kruiden werkt. Dankzij mijn productkennis is Feminine een Babor Excellence Instituut geworden.”

Nancy maakt er een erezaak van om ook de nieuwste trends in onder meer anti aging te volgen. “Ik werk vandaag met fruitzuren en een skinfirmer, nieuwe ontwikkelingen die inwerken op rimpels en wallen.”

Laat er immers geen twijfel over bestaan: meer dan vroeger willen vrouwen en mannen er langer jong uitzien. “Het mag gek klinken, maar ik heb ook in een zonnebank geïnvesteerd. Maar let wel, enkel wie met het juiste huidtype-attest van de dokter komt, mag er gebruik van maken.”

Ook medische pedicure

Feminine is niet alleen een klassiek schoonheidsinstituut. Je kunt er ook terecht voor medische pedicure. “Dankzij die medische pedicure kon ik in volle tweede lockdown toch deels aan de slag blijven. Ook al schoot ik er hierdoor de helft van mijn premies bij in. Maar ik was blij dat ik bezig kon blijven. Dat ik nu verkozen ben tot ambassadeur van ‘Ik koop lokaal’ doet extra deugd.” (MM)

Esthetiek Feminine vind je in de Duinenstraat 353; 059 32 31 08; info@esthetiek-feminine.be; www.esthetiek-feminine.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.