Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestylejournalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Daar zit muziek in!

De West-Vlaamse rockband DIRK. brengt met de track Komrad Shoes een ode aan zijn favoriete sneakermerk Komrads. En krijgt daarvoor een creatief bedankje in de vorm van een exclusieve sneaker. De helft van de opbrengst gaat naar Live2020 #UnitedForLiveMusic.

64,95 euro – www.komrads.world/dirk

Klein maar fijn

Webshop Mesa Table Stories verzamelt merken met een uniek verhaal en de focus op kleinschaligheid, duurzaamheid en authenticiteit. Omdat alles waarmee we ons omringen een invloed heeft op ons gemoed en uitstraalt wie we zijn. Van een mooi magazine op de salontafel tot een lekkere espresso in het juiste kopje.

kan 30 euro – www.mesa-tablestories.com

Blazer met boodschap

Een blazer met een verborgen aanmoediging om je door moeilijke tijden te loodsen: Collectors Club laat handmatig speelse boodschappen als Actually, you can op zijn stukken aanbrengen. Ze worden pas zichtbaar bij het omslaan van een kraag of mouw of als de blazer open gedragen wordt.

395 euro – www.collectorsclub.cc

Vleugje leder

Van Cleef & Arpels waagt zich met zijn jongste geur op nieuw olfactorisch terrein. Orchid Leather is een parfum met accenten van leder, een ontmoeting tussen twee iconische parfumingrediënten: cistus en vanillezaadpeulen, ontsproten aan de orchidee.

132 euro (75 ml) – www.vancleefarpels.com

 © ©kramon
© ©kramon

Laat je zien

Hemelsblauw, oranje, okergeel… de nieuwe lente- en zomercollectie van het Belgische cyclinglabel Peloton de Paris schreeuwt blijheid en vrijheid uit. In de gedurfde ontwerpen die je terugvindt in zowel hun ‘gewone’ als duurzame collectie fiets je gezwind nieuwe horizonten tegemoet.

www.pelotondeparis.cc

Altijd ontsmettingsgel bij de hand

Staak het zoeken naar waar je je flesje desinfecterende gel of vloeistof nu weer hebt achtergelaten. Een simpele druk op de Meditime Clean-armband gevuld met gel geeft net de juiste dosis vrij om je handen mee te ontsmetten. De witte, roze, blauwe of zwarte armband vul je na 15 doses bij met een pipet.

9,90 euro – www.meditimeclean.com

Mooi assorti

De Roeselaarse Joke Seys tekent eigenhandig de prints voor de interieurcollectie die ze aanbiedt in Studio Assorti, met een voorliefde voor dieren en de natuur. Interieurtextiel, behangpapier, notebooks: alles past bij elkaar. Voor deze lente inspireerde ze zich op de Franse textielstijl toile de jouy , met gedetailleerde monochrome pentekeningen in rood of blauw.

kussen 29,99 euro – www.studio-assorti.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.