Het Bondsparket heeft maandag beslist om de middenvelder van Zulte Waregem meteen op te roepen voor de Geschillencommissie. Marcq kreeg tijdens de 5-1-pandoering op de Bosuil een rode kaart. Op het kwartier ging hij met gestrekt been naar de bal en trapte hij in de onderbuik van tegenstander Bolingi.

Scheidsrechter Alexandre Boucaut toonde geen genade, tot frustratie van Marcq. Volgens Boucaut weigerde de middenvelder het speelveld te verlaten en uitte Marcq meermaals "bedreigende kritiek".

Het Bondsparket deed Marcq omwille van die laatste feiten geen voorstel tot minnelijke schikking. Club en speler moeten zich dinsdagnamiddag voor de Geschillencommissie presenteren.

(Belga)

Het Bondsparket heeft maandag beslist om de middenvelder van Zulte Waregem meteen op te roepen voor de Geschillencommissie. Marcq kreeg tijdens de 5-1-pandoering op de Bosuil een rode kaart. Op het kwartier ging hij met gestrekt been naar de bal en trapte hij in de onderbuik van tegenstander Bolingi.Scheidsrechter Alexandre Boucaut toonde geen genade, tot frustratie van Marcq. Volgens Boucaut weigerde de middenvelder het speelveld te verlaten en uitte Marcq meermaals "bedreigende kritiek". Het Bondsparket deed Marcq omwille van die laatste feiten geen voorstel tot minnelijke schikking. Club en speler moeten zich dinsdagnamiddag voor de Geschillencommissie presenteren.(Belga)