Mathias Schamp (Winkel Sport) nu nog geblesseerd, straks naar FC Pepingen

Nog geen inkomende transfers bij Winkel Sport, wel al enkele spelers die hun contract verlengden. Mathias Schamp, die nu nog herstelt van een knieblessure, gaat straks in de buurt van Aalst werken en gaat bij vierdeklasser FC Pepingen voetballen. Dat verklapte trainer Danny Lavens.

© VDB

Mathias Schamp kwam op de laatste dag van de zomerse transferperiode over van tweedeklasser SK Deinze. De technische vaardige flankaanvaller was tot voor kort prof, maar heeft nu een job gevonden in de Aalsterse regio. Hij bouwt ook een woning in Sint-Lievens-Houtem, het dorp waar hij van afkomstig is. Hij wil daar dichter in de buurt gaan spelen en de keuze viel op FC Pepingen, momenteel middenmoter in vierde klasse A, de reeks met ook acht West-Vlaamse teams.

Ook Stragier vertrekt

Rens Verhooghe, Benjamin Lutun, Dieter Yde en Mathias Velghe verlengden ondertussen hun contract bij Winkel. Verwacht wordt dat Arne Devisch elders op zoek gaat naar meer speelgelegenheid. Ook Kobe Stragier heeft aangegeven misschien te vertrekken. De polyvalente verdediger/middenvelder is psychiatrisch verpleegkundige en de combinatie met zijn job is niet altijd even evident.

(WVS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.