KVK tv steekt de draak met Weiler en Van Holsbeeck

In een ludiek filmpje op haar website gaat KVK tv, de videocel van eersteklasser KV Kortrijk, op zoek naar een nieuwe jonge kracht. Voor het decor liet de Veekaa zich inspireren door Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en ex-coach René Weiler.

© KVK tv

De frigo van KV Kortrijk, enkel wie de voorbije week niet op sociale media of nieuwswebsites heeft gekeken, kent hem niet. Na het gelijkspel op de Veekaa gingen Anderlecht-manager Van Holsbeeck en de ondertussen vertrokken trainer René Weiler in spoedberaad vlak naast de frisse cola’s. Twee dagen later zou blijken dat dat overleg niets opleverde: Anderlecht nam afscheid van haar coach en de Veekaa-frigo werd eventjes een icoon.

De discussie tussen Van Holsbeeck en Weiler inspireerde de videocel van KV Kortrijk tot een grappig filmpje. In hun zoektocht naar een nieuwe KV Kidsreporter wordt de scène perfect nagespeeld. Kapitein Hannes Van der Bruggen, die met het nodige schouder ophalen en zuchten duidelijk aangeeft niet meer mee te willen werken aan de “hilarische KVK tv-filmpjes”, speelt daarin samen met de koelkast de hoofdrol.

https://www.youtube.com/watch?v=pVtzyOpNlTM

Wie KV Kidsreporter wil worden, kan zich eenvoudig inschrijven via www.kvk.be. En wie weet mag jij als nieuwste journalist Hannes Van der Bruggen wél interviewen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.