Gullegem raakt niet verder dan gelijkspel tegen Bornem

Gullegem is er niet in geslaagd om thuis te winnen van Bornem. Na geen hoogstaande partij werd het een scoreloos gelijkspel.


Tegen Bornem, dat nog de punten goed kan gebruiken, werd het geen grootse wedstrijd. Vooral in de eerste helft zat het muurvast. Beide ploegen legden veel afval in hun spel en slaagden er zelden in de doelmannen aan het werk te zetten. Aan pittige duels was er geen gebrek, maar voor kansen moest er gewacht worden tot zeven minuten voor de rust. Die kwam van de thuisploeg. Via meerdere tussenstations mocht Gezelle van dichtbij aanleggen, maar zijn schot werd alsnog afgeblokt in hoekschop.

Na de rust nam Gullegem de wedstrijd in handen en nestelde het zich steevast op de helft van de bezoekers. Eerst was er een lobbal van de opgerukte De Keyser waarmee de Bornemse doelman heel wat last had. Even later profiteerde Gezelle van een misverstand in de bezoekende defensie. Hij mocht alleen op doelman De Loose afgaan die hem van de sokken liep. De Bornemse doelman kwam goed weg met geel, Opbrouck mocht aanleggen van op de strafschopstip, maar Ghij trapte over en naast. Even later werd een schot van diezelfde Opbrouck afgeblokt. Even later verplichtte de ingevallen Ternest de bezoekende doelman tot een ingrijpen. Aan de overkant schoot bezoeker Weuts de enige kans voor Bornem van dichtbij hoog over.

Bij Gullegem zaten Wouter Commeyne, Daniel Ternest en Gregory Hermans op de bank. Bjorn Vandaele moest met pijn in de dij forfait geven. (tekst Fonzie, foto

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.