Topchef Willem Hiele heropent na twee maanden sluiting op 13 januari nadat hij vorig jaar op zijn limieten stootte
Het nieuwe restaurant van chef Willem Hiele tussen Oudenburg en Oostende opent opnieuw op vrijdag 13 januari na twee maanden sluiting. “2022, een jaar waarin ik als chef mijn grenzen heb verlegd, maar ook als mens op limieten ben gestoten. Na een periode van herbronning kijk ik gretig uit naar onze heropening”, laat Willem weten.
Halfweg november werd chef Hiele in de culinaire gids Gault&Millau met zijn gelijknamig restaurant in Oudenburg bekroond als een van de vier ‘Hoogste Nieuwkomers in Vlaanderen’. Het restaurant, dat vorig jaar net na de zomer opende, kreeg meteen 15 op 20. In 2021 had Hiele voor de zaak die hij sloot in Koksijde nog een Michelster en een 77ste plaats op de lijst van ’s werelds beste restaurants weten te bemachtigen.
Nog geen week later, halfweg november, was de zaak gesloten. “2022 was een jaar waarin ik als chef mijn grenzen heb verlegd, maar waar ik ook als mens op mijn limieten.” Vanaf woensdagavond 5 januari kan je weer een plaatsje reserveren. “Na een periode van herbronning kijk ik gretig uit naar onze heropening. Veel dank aan iedereen voor de steun en de lieve woorden tijdens het voorbije jaar. Ik kijk ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen in mijn thuis in de polders!”, laat de chef weten op Instagram. De zaak heropent op vrijdag 13 januari.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier