Opbrengst Dwars Door Keiem naar Kinderkankerfonds

Redactie KW

Vorig jaar in augustus ging de 31ste editie van de loopwedstrijd Dwars door Keiem door. De eerste editie vond 33 jaar geleden plaats en wordt telkens ten voordele van het Kinderkankerfonds georganiseerd.

“33 jaar geleden kozen we als goed doel het Kinderkankerfonds. In mijn eigen gezin heb ik helaas moeten meemaken wat het Kinderkankerfonds inhoudt en ik heb aan den lijve ondervonden wat die mensen kunnen betekenen voor een kind dat vecht tegen kanker en zijn familie. De centen van dit sportieve evenement komen goed terecht, dat kan ik je verzekeren”, vertelt initiatiefnemer en organisator Rik Decoster.

“Vorige editie is meteen ook de laatste editie geworden. Jarenlang kon ik rekenen op ruime sponsoring en tal van medewerkers. Ik sta er dan ook op hen allen te bedanken, net als de stad Diksmuide en alle deelnemers van de verschillende edities.

De opbrengst van de vorige Dwars door Keiem, een som van 5.225 euro, kon overhandigd worden aan het Kinderkankerfonds voor het UZ Gent. (ACK/foto ACK)