Nog voor de band mocht aantreden was het publiek al razend enthousiast. Heel wat fans stonden dan ook al even te wachten om toch vooraan te kunnen staan. "We zijn speciaal rond 16.00 aangekomen om helemaal vooraan te kunnen staan. Een gratis concert van onze favoriet in onze eigen stad, daar hebben we wat voor over" lacht Louise ons toe.

Ook de frontman Mathieu Terryn was aangenaam verrast door de opkomst. "Het plein staat vol en dat betekent maar één ding, haal die gsm boven en sms "Down The Snow" naar het nummer hier op het scherm. Wie dat gedaan heeft steekt zijn gsm in de lucht en we beginnen pas als iedereen zijn toestel omhoog heeft" riep de frontman door de micro. Heel wat mobieltjes schoten spontaan de lucht in en het tekstscherm van De Warmste Week werd even ondersneeuwt met berichtjes van de fans.

Het publiek zag het in elk geval helemaal zitten. © TV

Bazart speelde eerder al in The Flame, de vroegere concerttent van De Warmste Week, voor het Anti kanker fonds. Daar speelden ze via een videoverbinding voor Bazart-fan Kevin van Down The Snow die 2.000 kilometer verderop zat. Net zoals toen creëerde de frontman ook vandaag weer een prachtig ontroerend moment.

(TV)

Nog voor de band mocht aantreden was het publiek al razend enthousiast. Heel wat fans stonden dan ook al even te wachten om toch vooraan te kunnen staan. "We zijn speciaal rond 16.00 aangekomen om helemaal vooraan te kunnen staan. Een gratis concert van onze favoriet in onze eigen stad, daar hebben we wat voor over" lacht Louise ons toe. Ook de frontman Mathieu Terryn was aangenaam verrast door de opkomst. "Het plein staat vol en dat betekent maar één ding, haal die gsm boven en sms "Down The Snow" naar het nummer hier op het scherm. Wie dat gedaan heeft steekt zijn gsm in de lucht en we beginnen pas als iedereen zijn toestel omhoog heeft" riep de frontman door de micro. Heel wat mobieltjes schoten spontaan de lucht in en het tekstscherm van De Warmste Week werd even ondersneeuwt met berichtjes van de fans.Bazart speelde eerder al in The Flame, de vroegere concerttent van De Warmste Week, voor het Anti kanker fonds. Daar speelden ze via een videoverbinding voor Bazart-fan Kevin van Down The Snow die 2.000 kilometer verderop zat. Net zoals toen creëerde de frontman ook vandaag weer een prachtig ontroerend moment.(TV)