Adeline Ganne (30) is Pottebreker van de week

Adeline Ganne. (Foto DBI)
Redactie KW

De Pottebrekers, zo werden de Vlamertingenaars vroeger genoemd. Elke week laten we zo een Pottebreker aan het woord. Deze week is Adeline Ganne aan de beurt.

Adeline Ganne is getrouwd met Joren Carton (30) en woont in de Du Parcwijk. Ze is de dochter van Kristien Berquin (56) en Hendrik Ganne (61) en heeft nog een zus Hannelore (33) en een broer Siegmund (26). Adeline werkt als bediende bij Valcke Prefab Beton nv.

Wat zijn je hobby’s?

“Voornamelijk sporten, dat is onder andere lopen, zwemmen en squash. Regelmatig spreken we af met vrienden en familie. Joren en ik kijken ook graag naar Netflix, maar voor het ogenblik zijn we vooral bezig met de voorbereidingen van ons huwelijk. We zijn al voor de wet getrouwd in Las Vegas, maar op 16 juni trouwen we voor de kerk in Vlamertinge.”

Wat je zijn je plannen voor komende zomer?

“Samen met mijn ouders geen we een weekje op reis naar een vakantiepark in het zuiden van Frankrijk. Eventueel zouden we er met ons tweetjes ook graag nog eens op uittrekken, maar momenteel ligt er nog niks concreets vast. Voor de rest nu en dan eens barbecueën met familie, vrienden en buren.”

Woon je graag in Vlamertinge?

“Ik woon zeer graag in Vlamertinge. Het is een leuke wijk met allemaal zeer toffe mensen. Het dorp heeft heel wat te bieden. We vinden er alles wat we nodig hebben. Ik kan met de fiets naar mijn werk.”

Wat zou je willen veranderen in Vlamertinge?

“Voor mij persoonlijk moet er eigenlijk niets veranderen in Vlamertinge. Enige ergernis zijn de kasseien in het dorpscentrum.”

Wat zou je doen, mocht je de Lotto winnen?

“Mocht ik de Lotto winnen, dan zou ik een grote wereldreis maken met de hele familie. Ook zou ik een deeltje schenken aan een goed doel. Verder onze oprit aanleggen en een tuinhuis zetten.”

Wat is je ultieme droom?

“Mijn ultieme droom is om later nog eens dezelfde rondreis in Amerika te maken, zoals ik vorig jaar deed met Joren. Maar dan zou ik het liefst overal nog iets langer blijven.”

Who’s next?

” Louise Masson.” (DBI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.