Kandidate Open VLD Oudenburg wil ‘meer terrasjes’

Redactie KW

Gezicht van A-Mode Elize Daene kiest voor Open VLD met een duidelijk programmapunt: “Oudenburg heeft nood aan meer horecagelegenheden met gezellige terrasjes voor jong en oud.”

Elize Daene is 24 jaar en geboren en getogen in de Klokkeput in Ettelgem. Sinds kort woont ze in de Zandvoordsestraat in centrum Oudenburg. Elize is verpleegkundige in het AZ Damiaan Oostende en daarnaast is ze ook het gezicht van modeketens A-Mode en Lola Liza. Voor deze jongedame zijn campagnes alvast geen nieuw gegeven, want in het verleden nam ze al deel aan Miss Coast Belgium en aan Miss België.

https://www.youtube.com/watch?v=UbEeP1iSP2o

“Ik doe mee aan de verkiezingen met de ambitie om ook echt dingen te veranderen. Ik drink graag eens een latté of een glaasje wijn en wil daarvoor niet altijd naar Brugge of Oostende gaan. Dit moet ook meer in eigen stad kunnen in een gezellige koffiebar of op een zonnig terrasje. We hebben enkele gezellige horecagelegenheden, maar dat moet beter kunnen. Daar moet Oudenburg veel meer op inzetten, daar wil ik werk van maken”, stelt Elize.

“Elize is een pittige jongedame met uitstraling en inhoud. Ik ben zeer blij toen ze kandidaat wil zijn voor Open VLD Oudenburg. Omdat Elize zeer actief is op de sociale media, lanceren we dit nieuws met een catchy filmpje”, acht lijsttrekker Anthony Dumarey zich gelukkig.

(LIN)