Bernard Parmentier (66) uit Heule-Watermolen overleden

Redactie KW

Bernard Parmentier is vorige week donderdag op slechts 66-jarige leeftijd overleden in het AZ Groeninge in Kortrijk. Hij was de echtgenoot van Carine Ghekiere, met wie hij deze week 41 jaar zou zijn getrouwd, en woonde in de Heirweg in Kortrijk nabij het Ring Shopping Center.

Bernard, die opgroeide in de Merkemstraat in Kortrijk, was sinds zes jaar met pensioen als ambtenaar bij het Kadaster. Hij was bekend als een zachtaardige man, geliefd bij al wie hem kende. Hij leefde voor zijn gezin waarvoor hij een rots in de branding was. Als echte natuurmens maakte hij ontelbare keren met zijn echtgenote bergwandelingen in Zwitserland.

Thuis was zijn tuin, die hij zelf helemaal uittekende, zijn levenswerk, dat zijn echtgenote met steun van de kinderen te allen prijze wil voortzetten. Hij was ook erg sociaal. Bij KWB Heule-Watermolen was hij een van de sterkhouders als lid van het dagelijks bestuur en oud-penningmeester. Petanque en kaarten – bij KWB en bij Hertens Troef in Heule – waren zijn andere grote hobby’s. Nu zijn echtgenote sinds kort met pensioen was, maakten ze nog vele plannen, om weer te gaan wandelen in de bergen en om straks te overwinteren in Spanje. Het heeft niet meer mogen zijn. Vorig jaar in oktober werd Bernard getroffen door een erg agressieve ziekte. Als een leeuw heeft hij ertegen gevochten maar het was een strijd die hij niet kon winnen.

Bernard was vader van twee dochters die beiden in Lendelede wonen: Stephanie (met Kenneth Timmerman) en Isabelle (met Maarten Meirsman). Hij was opa van Kobe en Jutta. De uitvaartdienst heeft plaats op donderdag 1 augustus om 10.30 in de Sint-Godelievekerk in Heule-Watermolen. Na de dienst krijgt hij zijn laatste rustplaats op het kerkhof van Heule-Watermolen. (NOM-Begr. Stockman)