VIDEO Oostends duo lanceert ‘speciale’ trailer als aankondiging van Zandrock

Dylan Sanders en Gauthier Deleersnijder willen zich volledig smijten in hun presentatie van het Zandrock Festival dit jaar. © MF
Redactie KW

Over de presentatie van Zandrock Festival op 3 en 4 juni in Zandvoorde bij Oostende zal nog lang worden nagepraat, dat staat vast.

Hiphoppers Dylan Sanders en Gauthier Deleersnijder tekenen dit jaar voor de presentatie van Zandrock Festival. Het duo belooft vuurwerk op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni. Het duo verwierf eerder al heel wat bekendheid met hun creatieve en eigenzinnige clips en nummers. “De organisatie van Zandrock Festival polste ons als we beschikbaar waren om dit jaar de presentatie van het festival voor onze rekening te nemen. Vorig jaar was dat in handen van Tom Vanrijckeghem, bekend van Preuteleute. Ook hij ging er helemaal voor. Naar het schijnt sprak hij op een ludieke manier de eerste rij aan me de vraag of alle senioren hun tanden willen uitdoen”, zegt Gauthier.

“We willen ons volledig smijten”

“Drie weken geleden hadden we een afspraak in het gemeentehuis van Zandvoorde om af te stemmen met de organisatie. Een kleine maand eerder kwam de vraag om straks twee dagen de bands aan elkaar te praten. Voor Zandvoorde Feest, op zondag 5 juni, werden we dan weer niet gevraagd. Misschien past ons ruig imago minder bij het gezellige familieprogramma dat de organisatie die dag wil opzetten”, lacht Dylan.

“We zijn van plan om alle groepen aan te kondigen op onze eigen unieke manier. We zijn van niets bang, dat zal je merken. We willen ons volledig smijten. Of we enige restricties opgelegd krijgen van de organisatie? Bij Daan, de headliner op zaterdag, moeten we oppassen. Grappen over zijn drankverbruik zijn niet aan de orde, maar we gelukkig is er ook nog drumster Isolde Lasoen over wie we het kunnen hebben in onze aankondiging”, aldus Dylan Sanders en Gauthier Deleersnijder.

(MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.