Winkel Sport B heeft nieuwe trainer voor volgend seizoen beet: Nordine Vanroosbeke

Nordine Vanroosbeke begon dit seizoen bij KFC Lendelede en gaat volgend seizoen een gemeente verder bij Winkel Sport B aan de slag.
Wouter Vander Stricht

Nordine Vanroosbeke is volgend seizoen de nieuwe trainer van Winkel Sport B. Hij volgt Erwin Loos op die in zijn tweede seizoen met het Winkelse schaduwelftal meedraait bovenin vierde provinciale.

Twee jaar geleden werd bij Winkel Sport – waar het A-elftal de top van tweede amateurklasse ambieert en ook haalt – besloten een B-elftal te starten in vierde provinciale om de jeugd van eigen bodem ook speelkansen te garanderen op senior-niveau.

De selectie van het B-team bestaat quasi uitsluitend uit jongens die (een deel van) hun jeugdopleiding bij Winkel genoten. Het eerste seizoen was een leerjaar, op dit moment bezet het team een vierde stek in vierde provinciale C en is het nog niet uitgespeeld in het titeldebat.

Om persoonlijke redenen had Erwin Loos aangegeven niet verder te gaan als trainer. Namens WSP sprak Winand Corneillie met een zevental trainers, waarbij de keuze uiteindelijk op Nordine Vanroosbeke viel. De Zwevegemnaar die op 2 mei 40 jaar wordt, deed zijn eerste trainerservaring op bij de jeugd van SW Harelbeke.

Hij was later hoofdtrainer bij OG Stasegem en Jong Vijve en nam vorig jaar over voor de eindronde bij KFC Lendelede. Na een mindere start (3 op 9) bij KFC Lendelede dit seizoen trok hij er zelf de stekker uit.

Nu vindt hij dus een nieuwe uitdaging bij Winkel Sport B.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.