Royal Knokke FC stunt in eerste match van play-off

Na een niet eens overdreven 4-0 tegen SK Lommel komt Knokke tot op 2 punten van de Limburgse leider in eerste amateurklasse.

Ruben Vanraefelghem opende de score. © Bart

Na een evenwichtig begin tegen leider Lommel SK kwam de kustformatie op voorsprong na een afgeweken corner die door de mee opgerukte Ruben Vanraefelghem werd ingekopt. Het derde kwartier verliep in het voordeel van de gasten. Een logische strafschop werd evenwel glansrijk gestopt door goalie Justin Verlinden.

Tweede helft

Amper was de herneming op gang gefloten of Tjendo De Cuyper verdubbelde de voorsprong. De bezoekers lieten meteen het kopje hangen terwijl Knokke op het elan doorging. Alessio Staelens en Maxim Vandewalle stonden vervolgens in voor de geenszins overdreven 4-0 eindscore. Een gigantisch feest barstte los in het Olivier Stadion. Royal Knokke FC blies immers de titelstrijd nieuw leven in en komt tot op twee punten van lijstaanvoerder Lommel SK. De jongens van Yves Van Borm eindigden de reguliere competitie met 15 op 15 en realiseerden nu een eerste stunt in de play-offs. Op donderdag 10 mei gaat het richting Dessel Sport.

(JPV – foto Bart)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.