Racing Waregem wil zich opnieuw bewijzen tegen Rekkem

Arthur Moerman. (foto Hein Demeyer)
Redactie KW

Racing Waregem zag zijn sterke reeks midden januari onderbroken door Oostrozebeke, maar het herstelde zich meteen en het won vier keer op rij. Na Marke volgt een nieuwe topper op Rekkem Sport.

“Wij hebben ons prima herpakt na de nederlaag tegen Oostrozebeke, waar wij ook in de heenronde verloren. Dat waren twee van onze drie verliesmatchen tot nog toe. Wij wonnen vier keer op rij en kregen in die partijen slechts één doelpunt tegen”, blikt Arthur Moerman terug.

“Marke, dat ook in de top vijf staat, zagen wij als een echte waardemeter en wij wilden vooral bewijzen dat wij onze plaats in de eindronde waard zullen zijn. Wij brachten opnieuw goed voetbal en het werd een verdiende zege. Daardoor klommen wij op naar de tweede plaats.”

Zware dobber

“Met de verplaatsing naar Rekkem wacht er alweer een zware dobber. Thuis speelden wij twee-twee, maar ik denk dat het lastiger zal worden op Rekkem. Net als tegen Marke willen wij ons dus opnieuw bewijzen. Met tien punten voorsprong op Avelgem B, de nummer zes, kunnen wij nog moeilijk naast een eindrondeticket grijpen en in de nacompetitie willen wij voluit voor promotie gaan. Dat is voorlopig echter toekomstmuziek, eerst dat eindrondeticket pakken.” (IVD)

Zondag 23 februari om 15 uur Rekkem – RC Waregem B

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.