Nieuwe CEO KSV Roeselare: “Overleg met iedereen, van bestuur tot vrijwilliger”

© VDB
Redactie KW

Wit- zwart riep deze namiddag om 13 uur de pers samen om zijn nieuwe Brian CEO Tevreden (36) voor te stellen.

Amsterdammer Brian Tevreden was jarenlang profvoetballer in Nederland en Griekenland. In 2010 haalde hij het hoogste trainersdiploma in zijn land en ging eerst aan de slag bij de Nederlandse Voetbalbond, maar hij maakte redelijk snel de overgang naar de jeugd van FC Ajax, waarmee hij meerdere successen kende. Ondertussen was hij ook even aan het werk bij de jeugd van FC Almere, een club die een samenwerkingsakkoord had met de club uit Amsterdam. Hij zette er de jeugdwerking op punt en won er meerdere belangrijke jeugdtornooien. Het nietige Almere stond dankzij zijn intensief jeugdwerk en opleiding op de kaart.

“Ik sta voor open conversatie en een vertrouwensrelatie opbouwen binnen een club. Je moet met iedereen kunnen overleggen: van mensen van het bestuur, tot de leden van technische, administratieve, medische en sportieve staf en ook met de medewerkers die op vrijwillige basis werken binnen de club”, aldus Tevreden. “Ik heb er ook altijd aangehouden bij Ajax en Reading, om uitvoerig met ouders en beschermelingen van jeugdspelers die het ook moeilijk kunnen hebben in overleg te kunnen gaan. Vertrouwen opbouwen binnen een clubwerking staat op de eerste plaats in mijn handboek.”

“In 2016 verliet ik Ajax voor FC Reading , ik kon deze mooie uitdading die ik kreeg van de toenmalige Thaise eigenaar niet laten liggen en ik kon er snel uitgroeien tot Sportief Directeur. Ik genoot ook sterke waardering en het vertrouwen van de huidige eigenaar mevrouw Dai, die ook KSVR in handen heeft. Ik kijk uit naar deze nieuwe functie, het is een mooie nieuwe uitdaging waarvoor ik volop zal gaan. Brian en zijn vrouw, zes maanden in verwachting van een derde kindje (een tweede zoon), komen zich straks in een rustige omgeving, even ver van de drukke stad vestigen.

(FBR)