Nick Steyaert (FC Aalbeke): “Aanmodderen is niet mijn stijl”

Nick Steyaert (T1 FC Aalbeke Sport). © KDS
Redactie KW

FC Aalbeke Sport startte het nieuwe seizoen veelbelovend. Kersvers voorzitter Mia Messely droomde toen terecht van deelname aan de eindronde. Maar de hoogconjunctuur was een kort leven beschoren.

Trainer Luc Vande Woestyne betaalde het gelag. Nick Steyaert kwam in de plaats. Ondanks de inspanningen krijgt ook de Pittemnaar de ontspoorde trein niet op de rails.”We proberen er nog het beste van te maken”, zegt de 41-jarige trainer Nick Steyaert. “En dat gaan we vooral met eigen jongeren doen. Op die manier kunnen die jongens ervaring opdoen. Natuurlijk heb ik moeite met de huidige gang van zaken. Aanmodderen is niet mijn stijl. Ik ben een winnaar.”

“Maar iets dat scheef gegroeid is, krijg je niet in een handomdraai weer recht. Na een goed gesprek met het bestuur heb ik ondertussen al een groot deel van mijn huiswerk gemaakt voor volgend seizoen. Volgend seizoen zal de ploeg er helemaal anders uitzien. Op vraag van de al aangetrokken spelers kan ik voorlopig nog geen namen kwijt. Ondertussen had ik al een drietal aanbiedingen gekregen van andere ploegen. Maar de ploeg in steek laten, staat niet in mijn woordenboek. Ik heb het grootste respect voor Mia Messely en Ignace Delbeke.” (Fonzie)

Zondag 7 januari om 14.30 uur: Aalbeke – Stasegem.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.