Manu Deltour wordt alleen leider met WS Bellegem (4C): “Niet onderschatten”

Manu Deltour. (Foto LLV)
Redactie KW

WS Bellegem won met afgetekende 4-0-cijfers van Dottenijs B. Omdat medeleider Heule op Wevelgem aan het kortste eind trok, gaat Bellegem de laatste week van 2017 in als enige leider.

“We speelden een collectief sterke wedstrijd, een van onze betere prestaties dit seizoen”, zegt doelman Manu Deltour. “Dottenijs bracht zoals verwacht mooi voetbal, maar wij waren efficiënter.”

WS Bellegem sluit zaterdag het jaar af met een thuismatch tegen Wikings Kortrijk: de leider tegen de hekkensluiter. “Toch mogen we de opdracht niet onderschatten”, waarschuwt Manu Deltour. “In een goede dag zou Wikings wel eens voor een stunt kunnen zorgen. Het zou mooi zijn om als leider het jaar in schoonheid af te sluiten. Of onze ambities aan het groeien zijn? We bevestigen wat we vorig seizoen hebben neergezet. Ook toen stonden we lang aan de leiding en moesten we pas op het einde afhaken. Toen wegens een te beperkte die niet in staat was om de blessures en schorsingen op te vangen. Dit keer liggen de kaarten anders en heeft de trainer meer wisselmogelijkheden.”

Coach Geoffrey Vandendorpe beweerde dat hij nog niet beslist had of hij ook volgend seizoen aan het sportieve roer blijft. (Fonzie)

WS Bellegem 4-0 Dottenijs Sport B

Bellegem: Deltour, Deconinck, Cottens, Parmentier, Lefebvre (84′ Rohaert), Braekeveldt (70′ Vanoverveldt), Wagon, Verghote, Vereecke, Van Wynsberghe, Deslé (89′ M. Tieberghien).

Doelpunten: 2′ Deslé 1-0 (pen.), 38′ en 87′ Van Wynsberghe 2-0 en 3-0, 88′ Deslé 4-0.

Zaterdag 23 december om 14.30 uur: WS Bellegem VK Wikings.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.