In Brussel werd geloot voor de eindronde in tweede amateurklasse. Eerst werd door de mensen van het VFV nog wat rechtgezet. Initieel werd gedacht dat het BAS uiterlijk op maandag 7 mei uitspraak ging doen over de licentie van Rupel Boom. Maar blijkbaar beloofde het Belgisch Arbitragehof voor de Sport dat al tegen vrijdag 4 mei te doen, waardoor de eindronde komend weekend al van start kan gaan en er niet moet gewacht worden tot 10 mei.

Bij de loting werd Mandel United aan Sp. Hasselt gekoppeld. De wedstrijd wordt in principe zondag 6 mei om 15 uur in Ingelmunster gespeeld. Al kan het dat de wedstrijd nog naar zaterdag wordt verplaatst om zondag de concurrentie met Club-Anderlecht uit de weg te gaan.

Winkel Sport werd vrijgeloot en stoot meteen door naar de halve finale. Daarin komt het uit tegen de winnaar van Mandel United-Hasselt, de winnaar van de Waalse eindronde (met Ol. Charleroi, FC Luik en La Louvière) of Chatelet, vierde laatste in tweede amateurklasse.

Al is het nog niet zeker dat die laatste ploeg moet deelnemen. Er staat immers ook nog een vraagteken achter de licentie van Virton. Krijgt Virton die niet, dan blijft Chatelet in eerste amateurklasse en wordt er onder de drie resterende eindrondeploegen uitgemaakt wie mag promoveren.

Krijgt Rupel Boom de licentie niet, dan promoveert Mandel United meteen naar eerste amateurklasse en wordt de wedstrijd tegen Hasselt niet afgwerkt. Dan stoten de Limburgers automatisch door.

In Brussel werd geloot voor de eindronde in tweede amateurklasse. Eerst werd door de mensen van het VFV nog wat rechtgezet. Initieel werd gedacht dat het BAS uiterlijk op maandag 7 mei uitspraak ging doen over de licentie van Rupel Boom. Maar blijkbaar beloofde het Belgisch Arbitragehof voor de Sport dat al tegen vrijdag 4 mei te doen, waardoor de eindronde komend weekend al van start kan gaan en er niet moet gewacht worden tot 10 mei.Bij de loting werd Mandel United aan Sp. Hasselt gekoppeld. De wedstrijd wordt in principe zondag 6 mei om 15 uur in Ingelmunster gespeeld. Al kan het dat de wedstrijd nog naar zaterdag wordt verplaatst om zondag de concurrentie met Club-Anderlecht uit de weg te gaan.Winkel Sport werd vrijgeloot en stoot meteen door naar de halve finale. Daarin komt het uit tegen de winnaar van Mandel United-Hasselt, de winnaar van de Waalse eindronde (met Ol. Charleroi, FC Luik en La Louvière) of Chatelet, vierde laatste in tweede amateurklasse.Al is het nog niet zeker dat die laatste ploeg moet deelnemen. Er staat immers ook nog een vraagteken achter de licentie van Virton. Krijgt Virton die niet, dan blijft Chatelet in eerste amateurklasse en wordt er onder de drie resterende eindrondeploegen uitgemaakt wie mag promoveren.Krijgt Rupel Boom de licentie niet, dan promoveert Mandel United meteen naar eerste amateurklasse en wordt de wedstrijd tegen Hasselt niet afgwerkt. Dan stoten de Limburgers automatisch door.