Leider WS Bellegem (4C) wint nipt van fluks Winkel B

Frederic Braekeveldt kon dit seizoen nog niet scoren. © a-JVGK
Redactie KW

Op Winkel zag het er heel lang naar uit dat het een maat voor niets ging worden tot de net ingevallen Gilles Rohaert bij een van zijn eerste baltoetsen raak trof.

“Op een goed voetballend Winkel kwamen we met de schrik weg”, lacht Frederic Braekeveldt. “We speelden zeker niet onze beste match van het seizoen. Misschien de schuld van het veld dat er heel slecht bij lag. Momenteel ziet het ernaar uit dat het voor de titel een tweestrijd wordt met Heule, maar ook Wevelgem B en Dottenijs B zou ik nog niet afschrijven. Heule is momenteel aan een opmerkelijke reeks bezig, maar voor hen komen straks de weken van de waarheid eraan. Te beginnen zaterdag op Dottenijs. Zondag krijgen we Wikings over de vloer. Ondanks het feit dat Kortrijk onderaan bengelt, belooft het geen makkie te worden. Hoeveel doelpunten ik al op mijn teller heb? Nog geen enkel. Vorig seizoen kroonde ik mij met 18 treffers tot topscorer van de ploeg. Door hielspoor stond ik dit seizoen meerdere weken aan de kant en heb ik nog altijd wat achterstand. Maar het begint serieus te kriebelen om mijn eerste goal te scoren.” (Fonzie)

Winkel Sport B 0-1 WS Bellegem

Bellegem: Deltour, Deconinck, Cottens, H. Tieberghien (67′ M. Tieberghien), Parmentier, Lefebvre (82′ Rohaert), Braekeveldt (89′ Vanoverveldt), Verghote, Vereecke, Van Wynsberghe, Deslé.

Doelpunt: 90′ Rohaert 0-1.

Zondag 10 december om 14.30 uur: WS Bellegem VK Wikings Kortrijk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.