Woensdag tekende Jonathan Vervoort, donderdag zette Nicolas Rommens zijn krabbel. Na Vervoort en Rommens vervoegt ook Wesley Vanbelle (33) het team van coach Grétarsson. De linkervleugelverdediger ondertekende een contract op Schiervelde voor één seizoen. De 32-jarige Vanbelle komt over van Lommel SK.

Vanbelle is een Mechels jeugdproduct met een een uitstekende winnaarsmentaliteit. Hij verliet in de zomer van 2008 de Maneblussers voor KSK Beveren. Daar was hij twee seizoenen actief vooraleer hij richting Nederland trok. Bij FC Eindhoven was hij drie jaar aan de slag. Daarna volgden twee jaar Eendracht Aalst en drie seizoenen Cercle Brugge KSV waarin Wesley het laatste jaar de kampioenstitel op zijn palmares kon bijschrijven. Vorig seizoen was hij aan de slag bij reeksgenoot Lommel SK. Met meer dan 319 wedstrijden op de teller als profvoetballer komt er dus heel wat ervaring bij.

Woensdag tekende Jonathan Vervoort, donderdag zette Nicolas Rommens zijn krabbel. Na Vervoort en Rommens vervoegt ook Wesley Vanbelle (33) het team van coach Grétarsson. De linkervleugelverdediger ondertekende een contract op Schiervelde voor één seizoen. De 32-jarige Vanbelle komt over van Lommel SK.Vanbelle is een Mechels jeugdproduct met een een uitstekende winnaarsmentaliteit. Hij verliet in de zomer van 2008 de Maneblussers voor KSK Beveren. Daar was hij twee seizoenen actief vooraleer hij richting Nederland trok. Bij FC Eindhoven was hij drie jaar aan de slag. Daarna volgden twee jaar Eendracht Aalst en drie seizoenen Cercle Brugge KSV waarin Wesley het laatste jaar de kampioenstitel op zijn palmares kon bijschrijven. Vorig seizoen was hij aan de slag bij reeksgenoot Lommel SK. Met meer dan 319 wedstrijden op de teller als profvoetballer komt er dus heel wat ervaring bij.