Jonathan Vervoort tekent voor één seizoen bij KSV Roeselare

Jonathan Vervoort (hier bij Dender) zet druk op Tjendo De Cuyper van R. Knokke FC. © VDB
Wouter Vander Stricht

Zondag begint KSV Roeselare de competitie op het veld van Union. De kern moet duidelijk nog aangevuld worden, maar met Jonathan Vervoort legdc men alvast een aanwinst vast.

T2 David Colpaert vertrouwde ons toe dat er de komende dagen nog heel wat transfers gerealiseerd zullen worden. Colpaert moet zondag nog zelf de lijnen uitzetten bij KSVR, vanaf maandag neemt de recent aangestelde Arnar Grétarsson het commando over en is Colpaert opnieuw T2.

Jonathan Vervoort tekent voor één seizoen bij KSV Roeselare
© BELGA

Jonathan Vervoort – die op 15 augustus 25 jaar wordt – tekende dus zopas een contract voor één seizoen op Schiervelde. De Belg was al de volledige voorbereiding actief bij KSV Roeselare en legde er reeds enkele sterke prestaties op de mat.

Jonathan Vervoort tekent voor één seizoen bij KSV Roeselare

Verdediger Vervoort voltooide de jeugdopleiding bij RSC Anderlecht dat hem in 2012-2013 een jaartje uitleende aan FC Eindhoven. Na dat jaar vertrok hij definitief richting Charleroi. Via het Noorse Nordsjaelland belandde hij terug in België bij FCV Dender EH waar hij de laatste twee seizoenen één van de sterkhouders was.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.