KFC Izegem pakt de scalp van SK Halle

Gwenny Opbrouck bezorgde Izegem de drie punten. © VDB

Izegem blijft mooi vijfde in de rangschikking na de zege tegen SK Halle, dat aan een opmars bezig was. Izegem won met de Arsenal-score. Het werd 1-0.

De geschorste Oumedjeber werd in de basiself vervangen door Jorn Vermeulen. Ook Nyoni stond na blessureleed weer aan de aftrap en de linksachter toonde zich erg bedrijvig. Een vrije trap van hem werd door bezoekende doelman Bourlard over getikt en na een actie van Nyoni werd het schot van Vermeulen geblokt. Betremieux werd nog voor de rust geblesseerd vervangen door Pyck.

Ook een kansenarme tweede helft maar topschutter Gwenny Opbrouck deed de wedstrijd in het voordeel van Izegem kantelen. Ook Verkindere kreeg nog een dot van een kans, maar de driepunter was al binnen.