FC Gullegem ziet heel wat sterkhouders vertrekken

Redactie KW

FC Gullegem, dat een zorgeloos seizoen draait in de tweede amateurklasse, ziet nu nog enkele spelers vertrekken. Goed nieuws is dan weer dan Laurenz Simoens, Jenci Dejonghe en Indy Vancraeyveldt tekenden dan weer bij.

KM Torhout plukte met doelman Brandon Vanderbeken en middenvelder Jonathan Stael al twee spelers weg op de Poezelhoek, eerder raakte ook al bekend dat keepertrainer Dries Lievens die beweging maakt.

Jenci Dejonghe is al jarenlang een vaste waarde voor de verdeding van FC Gullegem, drie jaar geleden kwam hij over van SW Harelbeke.
Jenci Dejonghe is al jarenlang een vaste waarde voor de verdeding van FC Gullegem, drie jaar geleden kwam hij over van SW Harelbeke.© VDB

Wim Vandoorne (SV Anzegem) gaf aan in combinatie met zijn gezin op lager niveau aan de slag te willen, André Ntambue kiest dan weer voor reeksgenoot KSV Temse. Ook verdediger Ferenc Soenens en spits Nagim Amini staan op de nominatie te vertrekken.

Indy Vancraeyveldt begint straks aan zijn derde seizoen bij FC Gullegem.
Indy Vancraeyveldt begint straks aan zijn derde seizoen bij FC Gullegem.© VDB

Ondertussen ook nog wat goed nieuws naar de uitbouw van de kern toe. Nadat eerder youngsters als Djerdi, Sampers en Decoster verlengden en Lionel Vanleynseele (Dottenijs) werd aangetrokken, kwam men nu ook tot een nieuwe verbintenis met Jenci Dejonghe, Indy Vancraeyveldt en Laurenz Simoens, recent nog EOTS-speler van de maand. Deze drie spelers stonden haast alle matchen in de basis.

(Fonzie)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.