Tessa! Na 4.30 pm zéker bereikbaar, zei je. Euh...?

"Sorry, alweer twee zware trainingen vandaag. In volle voorbereiding, hé. En dan valt een mens al eens in slaap."

Maar tussendoor ben je wel een wakkere analiste. Zaterdag whatsappte je al: 'Zulte Waregem weer op hun doos!'

"Ik had ze gezien op Standard. Die gaan een moeilijk seizoen tegemoet, vrees ik. Verdedigend kwetsbaar en na het vertrek van Harbaoui, Bongonda en De Pauw vooral offensief zwaar onthoofd. Enfin, ze kunnen in elke linie nog versterking gebruiken."

Dan is KV Oostende weer de positieve verrassing.

"En Palaversa de revelatie! Ok, ik kende hem niet, maar na een jaar Manchester City kom ik op het oefencomplex nog steeds spelers tegen die ik niet ken, hoor. Ik beloof je: na KVO-Club Brugge bezorg ik je een analyse die je omver slaat. Al denk ik dat Oostende tegen het huidige Club niet veel kans maakt."

En nu is Simon Mignolet er nog bijgekomen. Nog een Belg die terugkeert uit Engeland. Begrijp je zijn keuze?

"Zeer zeker. Hij zat bij Liverpool op de bank en kreeg van Club Brugge nog een goed contract. Hij is ook al 31, uitbollen in eigen land is dan niet fout. Toen ik bij Wolfsburg het eerste seizoen vaak niet in de basis stond, dàcht ik er niet aan terug te keren. Maar binnen een jaar of vijf terug naar Anderlecht of Standard... Of naar Zulte Waregem....: graag! En dat dan combineren met een parttime job! Stewardess!"

Tessa in zo'n uniformpje, ík zie het niet meteen.

"Ik méén het! Zég, Lukaku trainde ook al mee op Anderlecht?"

In afwachting van zijn transfer.

"Dat is nu eens typisch mannelijk. Echt waar, het gaat bij ons om minder geld natuurlijk, maar vrouwen gaan nooit spelletjes spelen om een transfer forceren."

Wanneer vlieg je op promotour naar de States?

"Maandag. We spelen er op vijf dagen twee matchen, tegen NCC Courage, met een paar wereldkampioenen in de rangen, en dan tegen Lyon of Atlético Madrid."

Naar waar gaat de trip eigenlijk?

"Naar Californië. Of was het naar Carolina...?"

Als je aan de lichten komt, is Carolina naar links.

(lacht) "Jaja, meneer, heb snel even gecheckt: we gaan naar North-Carolina. Ik was liever in West-Europa gebleven. (lacht) Maar gelukkig komt Mathi eerst op weekend."

Racing Waregem won in de beker alweer, met strafschoppen. Je lief was weer je held?

"Hij speelde al veel, had wat last, nam ook geen penalty. Ik had hem ook gewaarschuwd: zoveel matchen na elkaar, niet forceren. Hij luistert steeds beter." (schatert)

Tessa! Na 4.30 pm zéker bereikbaar, zei je. Euh...?"Sorry, alweer twee zware trainingen vandaag. In volle voorbereiding, hé. En dan valt een mens al eens in slaap."Maar tussendoor ben je wel een wakkere analiste. Zaterdag whatsappte je al: 'Zulte Waregem weer op hun doos!'"Ik had ze gezien op Standard. Die gaan een moeilijk seizoen tegemoet, vrees ik. Verdedigend kwetsbaar en na het vertrek van Harbaoui, Bongonda en De Pauw vooral offensief zwaar onthoofd. Enfin, ze kunnen in elke linie nog versterking gebruiken."Dan is KV Oostende weer de positieve verrassing."En Palaversa de revelatie! Ok, ik kende hem niet, maar na een jaar Manchester City kom ik op het oefencomplex nog steeds spelers tegen die ik niet ken, hoor. Ik beloof je: na KVO-Club Brugge bezorg ik je een analyse die je omver slaat. Al denk ik dat Oostende tegen het huidige Club niet veel kans maakt."En nu is Simon Mignolet er nog bijgekomen. Nog een Belg die terugkeert uit Engeland. Begrijp je zijn keuze?"Zeer zeker. Hij zat bij Liverpool op de bank en kreeg van Club Brugge nog een goed contract. Hij is ook al 31, uitbollen in eigen land is dan niet fout. Toen ik bij Wolfsburg het eerste seizoen vaak niet in de basis stond, dàcht ik er niet aan terug te keren. Maar binnen een jaar of vijf terug naar Anderlecht of Standard... Of naar Zulte Waregem....: graag! En dat dan combineren met een parttime job! Stewardess!"Tessa in zo'n uniformpje, ík zie het niet meteen."Ik méén het! Zég, Lukaku trainde ook al mee op Anderlecht?"In afwachting van zijn transfer."Dat is nu eens typisch mannelijk. Echt waar, het gaat bij ons om minder geld natuurlijk, maar vrouwen gaan nooit spelletjes spelen om een transfer forceren."Wanneer vlieg je op promotour naar de States?"Maandag. We spelen er op vijf dagen twee matchen, tegen NCC Courage, met een paar wereldkampioenen in de rangen, en dan tegen Lyon of Atlético Madrid."Naar waar gaat de trip eigenlijk?"Naar Californië. Of was het naar Carolina...?"Als je aan de lichten komt, is Carolina naar links.(lacht) "Jaja, meneer, heb snel even gecheckt: we gaan naar North-Carolina. Ik was liever in West-Europa gebleven. (lacht) Maar gelukkig komt Mathi eerst op weekend."Racing Waregem won in de beker alweer, met strafschoppen. Je lief was weer je held?"Hij speelde al veel, had wat last, nam ook geen penalty. Ik had hem ook gewaarschuwd: zoveel matchen na elkaar, niet forceren. Hij luistert steeds beter." (schatert)