Sporttrofeeën uitgereikt in Oostende

Redactie KW

Vrijdagavond werden in de Minister V-Arena de sporttrofeeën 2015 van de Stad Oostende, per ploeg of dames/heren, uitgereikt.

Bij de jongeren ging de trofee naar Rope Skipping Oostende (ploeg), Anouk Feys (squash) en Matthew Ugwu (atletiek). Bij de volwassenen waren Kaat Dumarey (acrogym), Louise Carton (atletiek) én Sven Decaesstecker (zwemmen) de winnaars.

Robert Volckaert, gewezen voorzitter van VG Oostende, KV Oostende en BC Oostende, kreeg een Lifetime Achievement Award en de trofee van Sportambassadeur van Oostende 2015 ging naar KV Oostende. Dat bleek een klein probleem voor de organisatie, want er was niemand aanwezig van KVO om de trofee in ontvangst te nemen.

De 11-jarige Gilles Ingelbrecht, speler van de U11 van KV Oostende, nam dan maar zijn verantwoordelijkheid en hij kwam naar voor om, tot groot plezier van het publiek, de honneurs waar te nemen.

Er waren ook fel gesmaakte optredens van demoteam Willen Is Kunnen, Tumbling Team De Noordster, Trampoline Team W.I.K. en BB Crew, The Popes of Rope’. (FRO)