Meriton Karaxha en Hedi Slimani op Izegems Kerstboksgala

Op de traditionele meeting op kerstdag zijn er dit jaar in de Pekkerstad in totaal zes profkampen en vier amateurkampen.

Hedi Slimani en Maksim Churbanov treden alle twee op kerstdag in de ring in Izegem. © foto Bart

Bij de amateurs komen onder meer boksers van BC Respect Lauwe (Antoon Barra, Quentin Raviart), BT Houtland (Safai Nouman, Thibault George), BC Decocars (Ambassa Ntouda), BC Oostende (Ronan Lingier) en Kings Cobra (Aslan Aidamirov) in de ring.

Na haar eerder verrassende, maar knappe zege op 1 november in Izegem, mag Amy Naert ook haar tweede profkamp in Izegem afwerken. Gezien de moeilijke gewichtsklasse zijn de organisatoren wel nog op zoek naar een tegenstander voor de Ingelmunsterse.

Julien Demeyer bokste nog maar twee profkampen, maar won die alle twee met ko. Hij krijgt in Izegem de ervaren en taaie Joffrey Audenaert tegenover zich.

Karaxha en Slimani

Ook van de kampen Elisee Kouassi vs. Mevludin Suleymani, Meriton Karaxha vs. Maksim Churbanov en Hedi Slimani vs. Andreas Maier wordt veel verwacht. Er komt ook nog een zesde profkamp, maar die ligt nog niet helemaal vast.

Het Izegems Kerstboksgala begint op kerstdag om 17 uur in de Izegemse sporthal. De organisatie is in handen van Rudi Compernol en Wouter Dujardin.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.