Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Eten in je ‘eendje’? Petit Paris lanceert uniek concept tegen sociaal isolement Zaakvoerder Vincent Vermaut (38) van eetcafé Petit Paris introduceert een uniek concept in Kortrijk om mensen uit hun sociaal isolement te halen: een blauw badeendje op tafel geeft aan dat je openstaat voor gezelschap. 21 maart 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Condoom na de maaltijd? Eetcafé Petit Paris in Kortrijk pakt valentijn ludiek aan Na Petit Picon en Petit PiqPiq lanceert Vincent Vermaut (38) van eetcafé Petit Paris in Kortrijk dit valentijnsweekend zijn laatste nieuwe creatie: Petit Pierlewiet. “Hier krijg je geen praline of roos na de maaltijd, maar wel een condoom, onder het motto: ‘Beter voorkomen dan genezen’.” 14 februari 2025
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Eetcafé Petit Paris over nieuwe plannen Sint-Michielsplein: “Ik ben uiteraard voorstander van het project, maar ik mis een praktische aanpak” Stad Kortrijk stelde woensdag het ontwerp voor het Sint-Michielsplein en omgeving voor. Het plein wordt parkeer- en verkeersvrij met nieuwe groenzones en ruimte voor een kwalitatief horecaterras. Ook een deel van de Rijselsestraat wordt heraangelegd en vergroend. 29 september 2023
Ardooie / Horeca Ardooie / Horeca Kortrijks restaurant trakteert met lokaal bier na stunt op Sinksenfeesten Tijdens Sinksen organiseerde eetcafé Petit Paris haar iconisch concept: de ‘Sensationele Sinksen Spaghetti Slag’. Wie op zondag of maandag met de volledige tafel spaghetti bestelde, kreeg de garantie dat die binnen het kwartier op tafel stond. Buiten de tijd, betekende een gratis fles Picon Petit Paris. Maar dat was niet de enige stunt. 2 juli 2023
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Sensationele Sinksen Spaghetti Slag haalt kaap van 1.000 verkochte spaghetti's: “Een gratis vat!” Ook tijdens de afgelopen editie van Sinksen organiseerde eetcafé Petit Paris de ‘Sensationele Sinksen Spaghetti Slag’. Wie op zondag of maandag met de volledige tafel spaghetti bestelde, kreeg de garantie dat die binnen het kwartier op tafel stond. Maar dat was niet de enige stunt. “Als we 1.000 spaghetti’s verkochten, trakteren we een gratis vat. We klopten af op 1.037”, vertelt een tevreden Vincent Vermaut (36). 5 juni 2023