Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Chef Tom Brys met De Garage in de Gault&Millau: “Dankzij mijn vrouw sta ik weer achter de kookpotten” Tom Brys en zijn schoonbroer Fitzgerald Rigole baten al drie jaar lang De Garage in Kortrijk uit. Dit jaar worden ze beloond met een vermelding en een 12 op 20 in de Gault&Millau. Totaal onverwacht, want chef Tom Brys was hier niet echt mee bezig. “Wij doen gewoon wat ons het beste lijkt en blijkbaar wordt dit gesmaakt.” 29 november 2023
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant De Garage van schoonbroers Fitzgerald Rigole en Tom Brys krijgt label Bib Gourmand Ook dit jaar werden 22 nieuwe restaurants bekroond met een Bib Gourmand-label die een goede prijs-kwaliteitverhouding aanhouden. Eén daarvan, en de enige nieuwkomer in West-Vlaanderen, is De Garage in de Aalbeeksesteenweg van Kortrijkzanen Fitzgerald Rigole (48) en Tom Brys (55). “We vielen uit de lucht. De inspecteurs van Michelin zijn anoniem komen eten en blijkbaar beviel het hen. We hadden er nooit bij stilgestaan dat we kans maakten op zo’n erkenning.” 16 maart 2023
Kortrijk / Restaurant Kortrijk / Restaurant Kortrijks restaurant De Garage krijgt label Bib Gourmand Inspecteurs van Bib Gourmand bekroonden dit jaar 22 nieuw restaurants met een Bib Gourmand 2023, een etiket voor restaurants die een goede prijs-kwaliteitverhouding aanhouden. Een van de restaurants is het Kortrijkse De Garage van de schoonbroers Fitzgerald Rigole en Tom Brys. 27 februari 2023
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Voortaan haal je met je wagen eten uit De Garage ‘Maak van Kortrijk dé takeawaystad van Vlaanderen!’ Die oproep van het Kortrijkse stadsbestuur en de daar bijhorende subsidie van 250 euro, viel niet in dovemansoren. De mannen van Bistro De Garage in de Aalbeeksesteenweg in Kortrijk deden het op een originele manier, met een drive-trough. 27 maart 2021