Gits / Horeca Gits / Horeca Ondernemerskoppel start met Oh!Ma in Gent: “Mensen laten zien en proeven dat vegan eten echt lekker is” Sarah Claeys (25) en Anton Huilmand (26) startten hun cateringbedrijf Vegansa in Gits, maar verhuisden ondertussen naar Gent. Daar openen ze nu hun eerste restaurant, Oh!Ma. 16 april 2024
Gits / Horeca Gits / Horeca Cateringbedrijf Vegansa wint voor het tweede jaar op rij de Vegan Award: “Straks opent ons restaurant” De twee jonge ondernemers Sarah Claeys (25) en Anton Huilmand (26) uit Gits mochten hun tweede veganaward meenemen naar huis. Pas drie jaar geleden zijn ze gestart met hun vegan cateringbedrijf ‘Vegansa’. 9 februari 2024
Samenleving Samenleving Zij leren ons minder vlees te eten: Sarah en Anton zijn de gezichten van eerste Week zonder Vlees Plantaardige voeding uit het verdomhoekje halen: dat is de missie van Sarah Claeys en Anton Huilmand, het ambitieuze duo achter cateringbedrijf Vegansa. Als West-Vlaamse ambassadeurs van de eerste Week zonder Vlees in ons land gaan ze voluit én met succes door op die weg. 20 oktober 2023
Gits / Horeca Gits / Horeca Sarah (24) en Anton (25) verkozen tot beste Belgische vegan cateraar: “Gasten reageren vol ongeloof op onze stoofvlees en vol-au-vent” In de Centrale in Gent werden op maandagavond 6 februari de Belgian Vegan Awards uitgereikt. In de categorie ‘Best Catering’ ging Vegansa uit Gits met de overwinning aan de haal. De bezielers daarvan zijn Sarah Claeys (24) en Anton Huilmand (25), die pas twee jaar geleden met hun eigen cateringzaak begonnen. “Tijdens de coronacrisis hebben we onze recepten op punt gesteld.” 8 februari 2023
Brugge / Horeca Brugge / Horeca West-Vlamingen in de prijzen op Belgian Vegan Awards Onze provincie is zes keer in de prijzen gevallen op de Belgian Vegan Awards. Drie West-Vlaamse ondernemers kaapten een hoofdprijs weg, terwijl festival Ieperfest de Lifetime Achievement Award in de wacht sleepte. 7 februari 2023
Kortemark / Bedrijven Kortemark / Bedrijven Vegansa catering uit Kortemark levert nu ook aan horecazaken: “Velen weten niet watze moeten verwachten” Wat begon als vegan cateringbedrijf in Markt 28, werd een groter succes dan gedacht. Ondernemers Sarah Claeys (23) en Anton Huilmand (24) weken uit naar de iets grotere keuken van Frituur De Markt en leveren nu ook vegan in horecazaken in Kortemark, Diksmuide en Roeselare. Maar het duo vindt dat dat naar meer smaakt. 11 juni 2021